Wie van lekker eten en drinken houdt, kijkt er al een tijdje naar uit: het Preuvenemint 2014. Nederlands grootste eet- en drinkfestijn is dit jaar toe aan zijn 33ste editie. Van 28 augustus t/m 31 augustus kan heel Maastricht en omstreken ‘preuve’ (Maastrichts voor proeven) van al het lekkers dat de deelnemers hun gasten te bieden hebben. Boek je officieel Preuvenemint-hotelarrangement bij Townhouse Designhotel Maastricht en geniet meerdere dagen van dit culinaire festijn.

Preuvenemint: van saté tot kreeft

Het laatste weekend van augustus en de twee dagen ervoor wordt het Vrijthof omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant en doen de circa dertig deelnemers – overwegend restaurants en cateraars – hun best om hun gasten te verwennen met uiteenlopende gerechten. Van een alledaags sateetje tot kreeft en van een subliem getapt pilsje tot een goed glas wijn.

Lekker eten én muziek tijdens het Preuvenemint 2014

In ruim dertig jaar is het Preuvenemint uitgegroeid van het jubileumfeest van Café In Den Ouden Vogelstruys tot een evenement van formaat. Dit jaar worden er circa honderdduizend bezoekers verwacht, die behalve van alle culinaire geneugten ook kunnen genieten van een muzikale noot. Beppie Kraft, Frans Theunisz en Ziesjoem! zijn enkele van de lokale grootheden die al optraden op het Preuvenemint.

Praktische informatie Preuvenemint 2014

Toegang tot het Preuvenemint is gratis, dus ook de toegang tot het muziekprogramma. Wil je wat eten of drinken? Dan betaal je met preuvenelappen, de valuta van het evenement. Eén preuvenelap staat gelijk aan 2,20 euro.

Preuvenelappen zijn verkrijgbaar in biljetten van één en tien lappen; als wisselgeld zijn ook halve en kwartlappen in omloop. Je kunt je preuvenelappen kopen aan de kassa’s op het Vrijthof of online bestellen.

Openingstijden Preuvenemint 2014

Het Preuvenemint vindt plaats van donderdag 28 tot en met zondag 31 augustus.

De openingstijden:

– donderdag –18.00 u. tot 01.00 u.
– vrijdag – 16.00 u. tot 02.00 u.
– zaterdag – 14.00 u. tot 02.00 u.
– zondag – 12.00 u. tot 24.00 u.

Tijdens een persconferentie op maandag 30 juni wordt het complete programma van het Preuvenemint 2014 bekendgemaakt.

Tijdens het Preuvenemint ben je tijdens openingstijden ook van harte welkom in Grand Café Maastricht Soiron aan het Vrijthof, officieel sponsor van het Preuvenemint 2014! Ook hier kun je van alles ‘preuve’ van onze fonkelnieuwe menukaart. Je kunt ‘gewoon’ met euro’s betalen. Preuvenelappen worden helaas niet geaccepteerd.

Hotelarrangement bij Townhouse Designhotel Maastricht

Wil je meer dan één dag genieten van al het lekkers dat het Preuvenemint 2014 te bieden heeft? Boek dan voor het speciale tarief van € 69,50 p.p.p.n. je officiële Preuvenemint-hotelarrangement bij het trendy Townhouse Designhotel Maastricht. Let op, deze aanbieding is alleen geldig tijdens het Preuvenemint van 28 t/m 31 augustus 2014. Reserveren kan alleen via de VVV Maastricht, telefonisch of via hun website.

 

Rino Soeters
Algemeen Directeur

www.townhousehotels.nl