MAASTRICHT

Verken de rijke geschiedenis van Maastricht en geniet van de luxe en comfort van Townhouse Hotels.

BOEK NU HOTEL APARTAMENTS

Townhouse Hotel

Goedkope hotels in Maastricht

Townhouse Hotels biedt twee unieke plekken voor een ontspannen verblijf in Maastricht, de hoofdstad van de Bourgondische provincie Limburg. Het Townhouse Designhotel en Townhouse Apartments, beide unieke concepten en centraal gelegen in de levendige wijk Wyck, in het centrum van Maastricht.

Voor een leuke ervaring hebben we een paar speciale vakantie arrangementen samengesteld, evenals enkele exclusieve goedkope hotel aanbiedingen!

Kom goedkoop overnachten bij Townhouse Hotel in Maastricht!

BOEK NU hotel Appartementen

Maastricht bezoeken?

Ontdek onze opties

Short stay?

Townhouse Designhotel Maastricht

 

Townhouse Hotels biedt twee unieke plekken voor een ontspannen verblijf in Maastricht, de hoofdstad van de Bourgondische provincie Limburg.

BOEK NU + Info
Long stay?

Townhouse Appartementen Maastricht

 

Townhouse Apartments in Maastricht is een nieuw gastvrijheidsconcept van short stay appartementen en zakelijke service appartementen.

BOEK NU + Info

Waarom Townhouse?

Bij Townhouse ervaar je oprechte gastvrijheid en atypisch Limburgs onthaal in een modern kader.

Super Comfortabele Kamer

alles dat je nodig hebt voor een heerlijk verblijf in Maastricht, waaronder een heerlijk bed en een badkamer met douche of bad.

Gratis soep

Bieden wij bij het inchecken graag een gratis kop ambachtelijke soep aan onze gasten.

Ontbijt

Om de dag vol energie te beginnen staat in de ochtend in onze huiskamer een overheerlijk ambachtelijk ontbijtbuffet klaar.

Cozy living room

Geniet van de gezellige hoekjes, banken voor de open haard en lange tafels voor interessante gesprekken.

TOWNHOUSE DESIGNHOTEL MAASTRICHT

Waar zijn wij gevestigd?

St. Maartenslaan 5
6221 AV Maastricht
Nederland

Townhouse Hotels & Apartments Maastricht is gelegen in de levendige wijk Wyck in Maastricht. We zijn heel dicht bij het treinstation, praktisch aan de overkant van de straat. En via de winkelstraat Wycker Brugstraat loop je in slechts 10 minuten naar het centrum.

Ons Boutique Hotel is ideaal gelegen voor vakantiegangers die Maastricht bezoeken voor een stedentrip of als u dagtochten wilt maken naar het omliggende Limburgse heuvelland. We bieden een brede schaal aan spannende pakketten en aanbiedingen.

Wanneer u in de stad bent voor een beurs in het Mecc, zijn we slechts 7 minuten met de taxi verwijderd. Zakenreizigers verblijven ook regelmatig bij ons vanwege onze gunstige centrale ligging.

ROUTEBESCHRIJVING

Mail: info@townhousehotels.nl
Tel: +31 43 323 3090