Eindelijk mogen we er weer op uit, na 1,5 jaar thuisblijven door corona. Heb je plannen om naar Limburg te komen? Wij helpen je graag met het plannen van een perfect weekendje voor het hele gezin. Zin in een spannend uitje? De Kabelbaan in Valkenburg moet dan bovenaan je lijstje. Deze lift brengt je van het centrum van Valkenburg naar de 68 meter hoger gelegen Wilhelminatoren. Onderweg word je op de foto gezet! En eenmaal boven is er van alles te beleven. Lees snel verder voor meer info over de kabelbaan, openingstijden, de kosten én een voordelige korting!

STOELTJESLIFT
RODELBAAN
WILHELMINATOREN
ANDERE ACTIVITEITEN
AGOGO VALKENBURG

STOELTJESLIFT

De kabelbaan is een comfortabele stoeltjeslift die je in een relaxt tempo naar boven brengt. Als je boven bent bij de Wilhelminatoren kun je kiezen uit tal van activiteiten. Of gewoon even genieten van het uitzicht! Het is ooit begonnen als kabelbaan maar het is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een gezellig attractiepark waar je verschillende activiteiten kunt doen als je eenmaal boven op de berg bent.

stoeltjeslift

RODELBAAN

Ben je met de stoeltjeslift boven genomen? Geniet van het uitzicht en raas naar beneden op de snelle rodelbaan die 375 en 325 meter lang zijn. De snelheid bepaal je zelf, bij de start krijg je alle instructies zodat je klaar bent voor een leuke rit. Wanneer je klaar bent, word je vanzelf door de sleeplift terug naar boven gebracht. Met één rodelmuntje kun je 2 afdalingen maken, je rodelt namelijk beide banen af. Lees alles over deze spannende rodelbaan.

rodelbaan

WILHELMINATOREN

Zoals beloofd krijg je boven een fantastisch uitzicht over Valkenburg. Klim de toren op en het uitzicht wordt nóg mooier. Bij helder weer kun je zelfs tot België en Duitsland kijken. Boven in de toren kun je genieten van een heerlijk drankje of lekker hapje in het restaurant. De toren biedt een uitzonderlijk mooi uitzicht over het Limburgse landschap zoals je dit nergens anders kan zien.

wilhelminatoren

ANDERE ACTIVITEITEN

Boven op de berg zijn er nog tál van activiteiten, je kunt hier werkelijk de hele dag spenderen. Je kunt hier laser gamen, minigolven of naar het sprookjesbos. Verder staat hier de leukste glijbaan van Nederland, de tubingbaan is een unieke attractie, een grote glijbaan waar je met een band naar beneden glijdt. Het allerleukste: je kunt zo vaak naar beneden glijden als je wilt. De nieuwste attractie die er staat is “Bounce Adventure”, een nettenparcours op verschillende hoogtes in de grotten van Valkenburg. Wil je meer weten over alle activiteiten? Bekijk het hier.

andere-activiteiten

AGOGO VALKENBURG

Waar je dit allemaal kunt doen? Bij A GOGO Valkenburg. Hier kun je losse activiteiten doen, maar ook voordelige combitickets kopen. Op die manier lopen de kosten niet zo snel op. A GOGO biedt verschillende arrangementen. Zo bezoek je de kabelbaan voordelig in de avond, zijn er dag arrangementen, familiearrangementen, speciale korting voor scholen en kinderfeestjes én is er de maandaanbieding. Op de website van AGOGO vind je iedere maand één of twee super voordelige aanbiedingen. Van korting op de kabelbaan tot een gratis lekkernij in het restaurant.
Dus wat ons betreft: op naar Valkenburg!

Kijk op de website van AGOGO Valkenburg voor de openingstijden, kosten én speciale maandkorting.