Zin in een spannend uitje voor het hele gezin? De Kabelbaan in Valkenburg moet dan bovenaan je lijstje. De kabelbaan brengt je van het centrum van Valkenburg naar de 68 meter hoger gelegen Wilhelminatoren. Onderweg word je op de foto gezet! En eenmaal boven is er van alles te beleven. Lees snel verder voor meer info over de kabelbaan, de kosten én een voordelige korting!

De kabelbaan is eigenlijk een comfortabele stoeltjeslift die je in een relaxt tempo naar boven brengt. Als je boven bent bij de Wilhelminatoren kun je kiezen uit tal van activiteiten. Of gewoon even genieten van het uitzicht! Zo is er boven op de berg adventure golf, een rodelbaan, kun je tokkelen of laser gamen. Er is een sprookjesbos en je kunt naar het doolhof. Genoeg om je een hele dag te vermaken.

 

Combineer de kabelbaan met een andere activiteit in Valkenburg

 

Waar je dit allemaal kunt doen? Bij A GOGO Valkenburg. Wat begon als alleen een kabelbaan is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een gezellig attractiepark waar je losse activiteiten kunt doen, maar ook voordelige combitickets kunt kopen. Op die manier lopen de kosten niet zo snel op. A GOGO biedt verschillende arrangementen.

Zo bezoek je de kabelbaan voordelig in de avond, zijn er dagarrangementen, familiearrangementen, speciale korting voor scholen en kinderfeestjes én is er de maandaanbieding. Op de website van AGOGO vind je iedere maand één of twee super voordelige aanbiedingen. Van korting op de kabelbaan tot een gratis lekkernij in het restaurant.
Dus wat ons betreft: op naar Valkenburg!

Kijk op de website van AGOGO Valkenburg voor de openingstijden, kosten én speciale maandkorting.

handtekening

Rino Soeters
Algemeen Directeur
Townhouse Designhotel Maastricht
Foto credits: AGOGO Valkenburg Facebookpagina