Gezellige Living

Sociale Meeting Plek

Gratis & Snelle WiFi

Centrale Locatie

Super Comfortabele Kamer

Townhouse 3d render

Hotels in Den Haag

Townhouse Designhotel Den Haag

Opening 2023

Om de hoek van het Binnenhof, het centrum van Den Haag en op loopafstand van Den Haag Centraal, opent Townhouse Designhotel Den Haag binnenkort haar deuren voor logees en locals. Mét uitgebreide eet- en drinkgelegenheid op de begane grond die van ochtend tot avond open is. Een hotel in het hart van de hofstad waar bezoekers en locals elkaar ontmoeten in de huiskamer, met de gezelligheid en persoonlijke aandacht die je van Townhouse gewend bent. Een hotel dat de stad naar binnen haalt. Hier overnacht je als een Haagse local!

Bleijenburg 1
2511 VC Den Haag

Townhouse Den Haag nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Townhouse Den Haag? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, je ontvangt dan ook als eerste de early bird acties voordat het hotel open gaat. Of, volg de live stream van hoe de bouw van het hotel verloopt.

 

 

ONTVANG UPDATES

Subscribe

* indicates required

TOWNHOUSE DESIGN HOTEL MAASTRICHT

Townhouse Hotels biedt twee unieke plekken voor een ontspannen verblijf in Maastricht, de hoofdstad van de Bourgondische provincie Limburg. Het Townhouse Designhotel en Townhouse Apartments, beide unieke concepten en centraal gelegen in de levendige wijk Wyck, in het centrum van Maastricht.

Voor een leuke ervaring hebben we een paar speciale vakantie arrangementen samengesteld, evenals enkele exclusieve goedkope hotel aanbiedingen!

Kom overnachten bij Townhouse Hotel in Maastricht!