Lokaal logeren in Zuid Limburg? kom slapen bij Townhouse Designhotel Maastricht.

 

Bij Townhouse kom je thuis in een nieuwe stad. Je logeert op een van de leukste plekjes van Maastricht, in de wijk Wyck. Hotelarrangement Limburg in een super leuke wijk vlak voor het stadscentrum van Maastricht. In Zuid Limburg geniet je van onze bourgondische gastvrijheid. Bij aankomst in Townhouse Designhotel Maastricht ontvang je een lekker kopje soep en staat de Limburgse vlaai altijd voor je klaar. In Zuid Limburg staan we natuurlijk bekend om onze heerlijke Limburgse Vlaai. In Maastricht noemen we het ons belangrijkste culturele erfgoed, uit te spreken als: vloaj.

THDM Zuid Limburg

Het arrangement ‘Zuid Limburg’ is inclusief:

  • Overnachting in een 2-persoons kamer
  • Ontbijtbuffet
  • Korting bij Maastrichtse ondernemers
  • Limburgse vlaai om mee naar huis te nemen

Kamer Vanaf € 57 p.p.p.n.

Prijs is gebaseerd op 2 personen per kamer. Te reserveren op basis van beschikbaarheid.
Alle tarieven zijn exclusief toeristenbelasting en green fee van € 6,90 per persoon per nacht.

TOWNHOUSE DESIGNHOTEL MAASTRICHT

Townhouse is een hotel in centrum Maastricht gelegen in de bijzondere wijk Wyck

Townhouse heeft twee hotels in Maastricht. Het Design Hotel heeft een ruim aanbod hotelkamers en is ideaal voor een nachtje weg, midweek of weekend Maastricht. Liever langer blijven of in een appartement overnachten? Dat is mogelijk in ons Aparthotel.

Toe aan ontspanning? Hiervoor hebben we een speciale spa en wellness met massages, gezichts- en lichaamsbehandelingen. Ook kan je naar de sauna en hammam. Maak je overnachting specialer met onze unieke hotel arrangementen, bijvoorbeeld een wandelarrangement of romantisch weekend in Maastricht.

Kortom, voor een bijzonder verblijf in een goedkoop hotel in Maastricht kan je bij Townhouse overnachten. We zijn beoordeeld als één van de beste 4 sterren hotels in Maastricht. Bekijk onze hotel aanbiedingen voor speciale acties en last minutes.

Zin gekregen in een verblijf bij ons? Boek je overnachting direct online met 5% korting!

St. Maartenslaan 5
6221 AV Maastricht
Nederland