SCHAATSEN, KERSTMARKT EN OP BEZOEK BIJ DE KERSTMAN

Traditiegetrouw maakt het zuiden van het land zich in de decembermaand op voor de gezelligste kerstmarkt van Nederland. Magisch Maastricht vindt dan plaats op het Vrijthof in Maastricht. Het karakteristieke plein lijkt het aan het einde van het jaar nog sfeervoller te zijn dan op alle andere dagen. Met een bomvol programma, gezellige activiteiten en ruime openingstijden kun je je helemaal onderdompelen tijdens de gezelligste tijd van het jaar. Kon het maar het hele jaar kerst zijn!

Van 29 november tot en met 31 december is er van alles te doen op het Vrijhof in Maastricht. De grootste, gezelligste en meest sfeervolle kerstmarkt van Nederland strijkt dan neer op het plein. Je kunt er schaatsen, gezellig over de markt struinen, een rondje in het reuzenrad, op bezoek bij de kerstman, glühwein drinken en poffertjes eten. Magisch Maastricht is een begrip in het zuiden van het land. Vanuit heel Nederland, Duitsland en België trekken dagjesmensen naar het Vrijthof in Maastricht.

MAGISCH MAASTRICHT IS EEN UITJE VOOR HET HELE GEZIN

Magisch Maastricht is een uitje voor het hele gezin. Kaarten voor het evenement kosten € 16,00 per persoon. Volwassenen krijgen hiervoor 2 consumptiebonnen, toegang tot de schaatsbaan, de huur van schaatsen en een ritje in het reuzenrad. Kinderen krijgen 1 consumptie, toegang tot de schaatsbaan, huur van de schaatsen, een ritje in de wintertrein, een rondje reuzenrad én een tochtje van de winterglijbaan. Naast deze activiteiten is er een kerstmarkt, kun je op verschillende plekken op het terrein lekker eten en is de kerstman in hoogsteigen persoon aanwezig tijdens het kerstfestival.

OPENINGSTIJDEN MAGISCH MAASTRICHT

De sfeervolle kerstmarkt is dagelijks geopend. Op maandag t/m woensdag van 11.00-24.00 uur, donderdag en zondag van 10.00-24.00 uur en op vrijdag en zaterdag openen de deuren om 10.00 uur om ’s nachts om 01.00 uur weer te sluiten. De horecapaviljoens, schaatsbaan, attracties en het Huis van de Kerstman kennen aangepaste openingstijden. Je leest er alles over op de website van Magisch Maastricht.

KOOP JE KAARTJE VOOR DE GEZELLIGE KERSTMARKT ONLINE

Niet in de rij? Koop dan binnenkort de kaarten voor Magisch Maastricht online op de website van het evenement. Daar vind je ook alles wat je wilt weten over bereikbaarheid, parkeren en de mogelijkheden om het evenement met grote groepen te bezoeken!

Wij wensen je kerstige voorpret!