KERSTARRANGEMENT MAASTRICHT

PROEF DE KERSTSFEER IN DE MOOISTE STAD VAN HET ZUIDEN VAN HET LAND, MAASTRICHT

Er even een paar dagen heerlijk tussenuit rondom de kerstdagen? Kom dan naar het sfeervolle Maastricht. Geniet van de sfeer en de gezelligheid in de stad en blijf slapen bij Townhouse Designhotel.

 Talrijke lichtjes in de bomen, prachtige guirlandes van straat tot straat, winters plezier op de pleinen en kerstklanken op bijna elke hoek. Er is in de decembermaand geen mooiere, sfeervollere plek dan Maastricht. Met het kerstarrangement van Townhouse Designhotel in Maastricht geniet je volop van alles wat deze magische stad je te bieden heeft. Schaatsen midden op het Vrijthof, Maastricht ontdekken vanuit het reuzenrad en gezellig opwarmen met een heerlijke kop warme chocomel met slagroom. Met ‘Kerstarrangement Maastricht’ kan het allemaal. En als je na een gezellige dag, bij Townhouse binnen loopt, kom je thuis. Wij zorgen voor een fijne kamer (of appartement) met bedden om in weg te dromen, een heerlijke kom ambachtelijke soep bij aankomst en een uitgebreid ontbijt mét bubbels!

 Proef de kerstsfeer in het meest sfeervolle hotel in Maastricht, in het zuiden van Limburg.

Townhouse Hotel Arrangementen: Ontdek Maastricht & omgeving

KERSTARRANGEMENT MET HOTEL IN MAASTRICHT IS INCLUSIEF

 • Overnachting in een 2-persoons Medium kamer of in een appartement
 • Uitgebreid ambachtelijk ontbijt met een glas bubbels
 • Kop soep bij check-in
 • Dag op het Vrijthof
  • Schaatsen (inclusief schaatshuur)
  • Ritje in het reuzenrad
  • 2 drankjes naar keuze
 • Live Like a Local kortingskaart

TOWNHOUSE HOTEL KAMER: VANAF € 79 P.P.P.N.
TOWNHOUSE APARTMENTS: VANAF € 99 P.P.P.N.

Prijs is gebaseerd op 2 personen per kamer. Te reserveren op basis van beschikbaarheid.
Alle tarieven zijn exclusief toeristenbelasting en green fee van € 6,50 per persoon per nacht.

TOWNHOUSE DESIGNHOTEL MAASTRICHT

Townhouse is een hotel in centrum Maastricht gelegen in de bijzondere wijk Wyck

Townhouse heeft twee hotels in Maastricht. Het Design Hotel heeft een ruim aanbod hotelkamers en is ideaal voor een nachtje weg, midweek of weekend Maastricht. Liever langer blijven of in een appartement overnachten? Dat is mogelijk in ons Aparthotel.

Toe aan ontspanning? Hiervoor hebben we een speciale spa en wellness met massages, gezichts- en lichaamsbehandelingen. Ook kan je naar de sauna en hammam. Maak je overnachting specialer met onze unieke hotel arrangementen, bijvoorbeeld een wandelarrangement of romantisch weekend in Maastricht.

Kortom, voor een bijzonder verblijf in een goedkoop hotel in Maastricht kan je bij Townhouse overnachten. We zijn beoordeeld als één van de beste 4 sterren hotels in Maastricht. Bekijk onze hotel aanbiedingen voor speciale acties en last minutes.

Zin gekregen in een verblijf bij ons? Boek je overnachting direct online met 5% korting!

St. Maartenslaan 5
6221 AV Maastricht
Nederland