We nodigen je van harte uit om van de kerstsfeer te komen proeven in de mooiste stad van Nederland, Maastricht! In Townhouse is het genieten van ons kerstarrangement hotel Maastricht inclusief 4-gangen Kerstdiner van Restaurant Vanille. In het kerstarrangement Maastricht is alles inbegrepen om ervoor te zorgen dat je geniet van deze mooie dagen, bij aankomst heten we je hartelijk welkom met een lekkere kop soep. Doe alsof je thuis bent. In de ochtend zorgen wij voor een lekker uitgebreid ambachtelijk ontbijt met een glas bubbels. Ons kerstarrangement hotel Limburg zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt!
Kerstarrangement Maastricht - Townhouse Hotel

Inclusief in het kerstarrangement met hotel Maastricht:

  • Overnachting in een 2-persoons Medium kamer
  • 4-gangen Kerstdiner Restaurant Vanille
  • Uitgebreid ambachtelijk ontbijt met een glas bubbels
  • Kop soep bij checkin

Kerstarrangement Maastricht reserveren

Je kunt een reservering voor de Kerstdagen maken via de website, telefonisch via 043 323 30 90 of via info@townhousehotels.nl.

ARRANGEMENT PRIJS KERSTARRANGEMENT LIMBURG

  • € 114 per persoon per nacht op 24 december
  • € 129 per persoon per nacht op 25 en 26 december
  • € 149 per persoon per nacht op 31 december

Het arrangement is enkel beschikbaar op 24, 25, 26 en 31 december en te wijzigen of annuleren tot 48 uur voor aankomst. Prijs is gebaseerd op 2 personen per kamer. Te reserveren op basis van beschikbaarheid. Alle tarieven zijn exclusief toeristenbelasting en green fee van € 5,95 per persoon per nacht.

Townhouse Hotel Maastricht

St. Maartenslaan 5
6221 AV Maastricht
Nederland

Townhouse Designhotel & Aparthotel Maastricht zijn bijzondere hotels gelegen in de levendige buurt Wyck in Maastricht centrum . We zijn praktisch naast het treinstation gelegen, dat aan de overkant van de straat ligt. En via de winkelstraat Wycker Brugstraat loopt u in slechts 10 minuten naar het centrum.

Ons 4 sterren boutique hotel is ideaal gelegen voor vakantiegangers die naar Maastricht komen voor een stedentrip of als je een uitstapje wilt maken naar het omliggende Limburgse heuvellandschap.

Of, als u in de stad bent voor een beurs in het Mecc, kost het slechts 7 minuten met de taxi vanaf ons zaken-hotel.

Kom overnachten bij het hippe Townhouse hotel in Maastricht centrum. Boek nu!