KERSTARRANGEMENT MAASTRICHT

PROEF DE KERSTSFEER IN DE MOOISTE STAD VAN HET ZUIDEN VAN HET LAND, MAASTRICHT

Er even een paar dagen heerlijk tussenuit rondom de kerstdagen? Kom dan naar het sfeervolle Maastricht. Geniet van de sfeer en de gezelligheid in de stad en blijf slapen bij Townhouse Designhotel.

 Talrijke lichtjes in de bomen, prachtige guirlandes van straat tot straat, winters plezier op de pleinen en kerstklanken op bijna elke hoek. Er is in de decembermaand geen mooiere, sfeervollere plek dan Maastricht. Met het kerstarrangement van Townhouse Designhotel in Maastricht geniet je volop van alles wat deze magische stad je te bieden heeft. Schaatsen midden op het Vrijthof, Maastricht ontdekken vanuit het reuzenrad en gezellig opwarmen met een heerlijke kop warme chocomel met slagroom. Met ‘Kerstarrangement Maastricht’ kan het allemaal. En als je na een gezellige dag, bij Townhouse binnen loopt, kom je thuis. Wij zorgen voor een fijne kamer (of appartement) met bedden om in weg te dromen, een heerlijke kom ambachtelijke soep bij aankomst en een uitgebreid ontbijt mét bubbels!

 Proef de kerstsfeer in het meest sfeervolle hotel in Maastricht, in het zuiden van Limburg.

Townhouse Hotel Arrangementen: Ontdek Maastricht & omgeving

KERSTARRANGEMENT MET HOTEL IN MAASTRICHT IS INCLUSIEF

 • Overnachting in een 2-persoons Medium kamer of in een appartement
 • Uitgebreid ambachtelijk ontbijt met een glas bubbels
 • Kop soep bij check-in
 • Dag op het Vrijthof
  • Schaatsen (inclusief schaatshuur)
  • Ritje in het reuzenrad
  • 2 drankjes naar keuze
 • Live Like a Local kortingskaart

TOWNHOUSE HOTEL KAMER: VANAF € 79 P.P.P.N.
TOWNHOUSE APARTMENTS: VANAF € 99 P.P.P.N.

Prijs is gebaseerd op 2 personen per kamer. Te reserveren op basis van beschikbaarheid.
Alle tarieven zijn exclusief toeristenbelasting en green fee van € 6,90 per persoon per nacht.

TOWNHOUSE DESIGNHOTEL MAASTRICHT

St. Maartenslaan 5
6221 AV Maastricht
Nederland

Townhouse Hotels & Apartments Maastricht is gelegen in de levendige wijk Wyck in Maastricht. We zijn heel dicht bij het treinstation, praktisch aan de overkant van de straat. En via de winkelstraat Wycker Brugstraat loop je in slechts 10 minuten naar het centrum.

Ons Boutique Hotel is ideaal gelegen voor vakantiegangers die Maastricht bezoeken voor een stedentrip of als u dagtochten wilt maken naar het omliggende Limburgse heuvelland. We bieden een brede schaal aan spannende pakketten en aanbiedingen.

Wanneer u in de stad bent voor een beurs in het Mecc, zijn we slechts 7 minuten met de taxi verwijderd. Zakenreizigers verblijven ook regelmatig bij ons vanwege onze gunstige centrale ligging.