Ontdek city spa’s in het centrum of dompel jezelf helemaal onder bij Thermae 2000

 

Zin in een paar uurtjes pamperen of een hele dag ontspanning? De sauna is waarschijnlijk precies wat je zoekt! Even weg van de buitenwereld, zonder prikkels van het drukke leven, tijd voor jezelf. Als je naar de sauna wilt in Maastricht vind je die in het centrum en daarbuiten. Wij zetten een paar lekkere plekken voor je onder elkaar waar het even helemaal om jou draait. Heerlijk, niet?

 

Sauna middenin de stad: The Spa

 

Middenin het centrum, op loopafstand van het station van Maastricht ligt The Spa. En de naam zegt het al: de plek voor sauna, massages, gezichtsbehandelingen, mani’s en pedi’s. The Spa heeft een luxe privé wellness ruimte die je kunt afhuren voor maximaal 6 personen. Maak onbeperkt gebruik van de Finse en infrarood sauna, stoomcabine en jacuzzi. Dompel je onder in rust en luxe en vergeet heel even dat je middenin Maastricht bent.

The Spa
Scharnerweg 149-A
www.thespa.nl

 

Eco City Spa Vi.Va.Cious

 

De wellness van The Green Elephant heeft alles wat je nodig hebt voor een of meer saunarondes: drie sauna’s, een hammam, kleedruimte, voetenbaden, gewone en emmerdouches, cool-down ijswand en een infraroodmuur. Gebruikmaken van de wellness? Neem badkleding mee. Badjas, slippers en handdoek zijn te huur. De wellness is alleen toegankelijk in combinatie met een hotel overnachting op basis van beschikbaarheid, vooraf reserveren is gewenst. Toegang v.a. €7,50 per persoon.

Eco Spa Vi.Va.Cious
Sint Maartenslaan 11
www.maastrichtcityspa.nl

 

Dompel je helemaal onder in Thermae 2000

 

Op de top van de Cauberg, net buiten Maastricht, ligt ’s lands bekendste bron van rust. Letterlijk en figuurlijk. Thermae 2000 is perfect als je een dag helemaal afgesloten van de buitenwereld goed voor jezelf wilt zorgen. Bubbelbaden, sauna’s, thermale baden, stoomcabines, relaxruimtes, verse sapjes en de gezonde keuken. Dag-entree tot het kuurpark kost € 36,50 per persoon. Maar wie slim is kijkt op de site van Thermae 2000 voor aanbiedingen en voordelige combi-deals. Wij wensen je pure ontspanning!

Thermae 2000
Cauberg 25-27
Valkenburg aan de Geul
www.thermae.nl