Gastenbeoordelingen Townhouse Hotel Maastricht

Townhouse Design Hotel Maastricht krijgt van haar gasten een uitstekende beoordelingsscore van 4,4 uit 5.

Lees hieronder recente reviews van onze hotelgasten:

Townhouse Design Hotel & Spa Maastricht IconTownhouse Design Hotel & Spa Maastricht

Sint Maartenslaan 5, Maastricht

4,3 1.224 reviews

 • Avatar peter k ★★★★★ 2 years ago
  Precies tegenover het bus- en treinstation van Maastricht, maar beslist geen lawaaiige plek! Als mijn uitvalsbasis voor het wandelen van de Dutch Mountain Trail was dit een uitermate geschikte plek, alle routepunten waren vanuit het hotel … More gemakkelijk bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Het ontbijt was, ondanks de geldende beperkingen goed om de dag mee te beginnen. Prettig personeel, jong, goed benaderbaar. Ik kon mijn bagage stallen om de laatste etappe te kunnen wandelen. Er is wifi.Ik had een eenvoudige kamer; die was gewoon prima in orde, maar de volgende keer zal ik een kamer met wat meer luxe boeken.
 • Avatar Mario Tuw Fielmieg ★★★★ 2 years ago
  Goed hotel, zeker een aanrader. Avond eten kan je gewoon thuis bezorgd bestellen deze moet je in de lobby ophalen. Thuisbezorgd belt je of je naar beneden wilt komen. Hotel is schoon. Vriendelijk personeel. Bij binnenkomst is de mogelijkheid … More tot een kopje koffie of thee. Ook de kom soep werd aangeboden.Bedden ook goed. Simpel ingerichte kamers maar dat geeft niet. Vind het wel leuk. Het ontbijt was goed geregeld. Kregen tasje met diverse broodjes, 2x ham 2x kaas. 1 Jam, wat boter. Kreeg bekertje koffie mee of thee. Ook zaten er 2 flesjes jus de Orange in. Bordjes kan je gewoon beneden bij de receptie halen. We zitten er nu nog maar checken zo uit. Je kan bij het hotel parkeren kost 23,50 per dag wat ik erg duur vind. Hebben eigen parkeer garage, wel smalle plekken.. Er is een p en r om de hoek. Voor 14 euro per dag als ik het goed hebConclusie een goed hotel waar we zeker vaker gaan komen. Maar wel ergens anders gaan parkeren.
 • Avatar melissa zwiers ★★★★★ 2 years ago
  Hotel is heel dichtbij het centrum. Het ontbijt is uitstekend en erg uitgebreid. Wegens Corona lieten we het avondeten bezorgen. Dit verliep erg fijn en het hotel bood bestek en borden aan. Een nadeel is wel dat in de badkamer een deur … More met lamellen zit. Dit zorgt ervoor dat je niet veel privacy met name op de wc hebt. De kamer is schoon en de bedden zijn prima. Zeker een aanrader
 • Avatar Lieke Reekers ★★★★★ 2 years ago
  Heel fijn hotel!Warme ontvangst en leuke ingerichte kamer.Fijn dat we de bagage weg konden zetten zodat we zonder bagage op de rug konden genieten van een hele dag Maastricht.Koffie en thee kon je gratis pakken.We hebben geen goudvis op … More de kamer genomen , maar is wel een heel grappig idee!