Last minute Hotel Aanbieding in Maastricht

Last minute even naar Maastricht toe? Een heel goed idee waar we graag rekening mee houden. Wij hebben dan ook hotel aanbiedingen Maastricht centrum voor je. Als je op zoek bent naar een last minute hotel in Maastricht, dan zorgen wij graag voor het reserveren je logeerkamer op het laatste moment en een lekker ontbijt. Ontdek wat er allemaal te zien en te doen is in het centrum van Maastricht en daarbuiten op het gebied van sightseeing, shoppen, eten en drinken. Misschien is er tijdens jouw verblijf wel net een leuk evenement in de stad, zoals de kunst- en antiekbeurs TEFAF of het Preuvenemint, het grootste eet- en drinkfestijn van Nederland.
Last-minute Package - Townhouse Design Hotel Maastricht.jpg

TOWNHOUSE DESIGNHOTEL MAASTRICHT

St. Maartenslaan 5
6221 AV Maastricht
Nederland

Townhouse Hotels & Apartments Maastricht is gelegen in de levendige wijk Wyck in Maastricht. We zijn heel dicht bij het treinstation, praktisch aan de overkant van de straat. En via de winkelstraat Wycker Brugstraat loop je in slechts 10 minuten naar het centrum.

Ons Boutique Hotel is ideaal gelegen voor vakantiegangers die Maastricht bezoeken voor een stedentrip of als u dagtochten wilt maken naar het omliggende Limburgse heuvelland. We bieden een brede schaal aan spannende pakketten en aanbiedingen.

Wanneer u in de stad bent voor een beurs in het Mecc, zijn we slechts 7 minuten met de taxi verwijderd. Zakenreizigers verblijven ook regelmatig bij ons vanwege onze gunstige centrale ligging.