Last minute Hotel Aanbieding in Maastricht

Last minute even naar Maastricht toe? Een heel goed idee waar we graag rekening mee houden. Wij hebben dan ook hotel aanbiedingen Maastricht centrum voor je. Als je op zoek bent naar een last minute hotel in Maastricht, dan zorgen wij graag voor het reserveren je logeerkamer op het laatste moment en een lekker ontbijt. Ontdek wat er allemaal te zien en te doen is in het centrum van Maastricht en daarbuiten op het gebied van sightseeing, shoppen, eten en drinken. Misschien is er tijdens jouw verblijf wel net een leuk evenement in de stad, zoals de kunst- en antiekbeurs TEFAF of het Preuvenemint, het grootste eet- en drinkfestijn van Nederland.
Last-minute Package - Townhouse Design Hotel Maastricht.jpg

Townhouse Hotel Maastricht

St. Maartenslaan 5
6221 AV Maastricht
Nederland

Townhouse Designhotel & Aparthotel Maastricht zijn bijzondere hotels gelegen in de levendige buurt Wyck in Maastricht centrum . We zijn praktisch naast het treinstation gelegen, dat aan de overkant van de straat ligt. En via de winkelstraat Wycker Brugstraat loopt u in slechts 10 minuten naar het centrum.

Ons 4 sterren boutique hotel is ideaal gelegen voor vakantiegangers die naar Maastricht komen voor een stedentrip of als je een uitstapje wilt maken naar het omliggende Limburgse heuvellandschap.

Of, als u in de stad bent voor een beurs in het Mecc, kost het slechts 7 minuten met de taxi vanaf ons zaken-hotel.

Kom overnachten bij het hippe Townhouse hotel in Maastricht centrum. Boek nu!