Even Een Nachtje Weg naar Maastricht

Even weg naar de mooiste stad van het zuiden van ons land. Je bent van harte welkom in Maastricht. Kom logeren in een andere omgeving, even weg van thuis tóch thuiskomen in de huiskamer van Townhouse Designhotel Maastricht. Doe alsof je thuis bent. Van ons krijg je ook alvast € 25,- tegoed om uit te geven aan onze menukaart met lekkere borrelsnacks, speciaalbiertjes, een goed glas wijn of pizza én een grotendeels vegetarische kaart van onze buren The Green Elephant Hostels. Lekker zo’n seaweed burger, quiche of lasagne. Heb je zin om even weg te zijn van thuis, van de ondertussen standaard bank-hang avondjes? Logeer dan gezellig bij ons in Maastricht.

Er is nog genoeg te doen, maak een heerlijke wandeling door de stad, het Limburgse Heuvelland of “beklim” de Sint Pietersberg en wandel tot aan de Belgische grens. Of geniet lekker van een goed boek uit onze bibliotheek en plof neer op de bank bij de openhaard. Aan een goedgevulde spellenkist bovendien geen gebrek in Townhouse!

Townhouse Designhotel Maastricht - Medium Room

Hotel arrangement “Even weg” inclusief:

  • Hotelovernachting op basis van een Basic kamer
  • Uitgebreid ontbijt op je kamer
  • 2 personen per kamer
  • Inclusief € 25,- tegoed voor eten en drinken (totaal per verblijf per kamer)

Zondag – Donderdag Vanaf €39,50 p.p.p.n.

Vrijdag – Zaterdag Vanaf €44,50 p.p.p.n.

Prijs is op basis van 2 personen, exclusief toeristenbelasting en Green Fee € 6,50 p.p.p.n.
Reserveren op basis van beschikbaarheid. Geldig van zondag tot en met donderdag. Weekend toeslag: € 15,- p.p.p.n.

Townhouse Hotel Maastricht

St. Maartenslaan 5
6221 AV Maastricht
Nederland

Townhouse Designhotel & Aparthotel Maastricht zijn bijzondere hotels gelegen in de levendige buurt Wyck in Maastricht centrum . We zijn praktisch naast het treinstation gelegen, dat aan de overkant van de straat ligt. En via de winkelstraat Wycker Brugstraat loopt u in slechts 10 minuten naar het centrum.

Ons 4 sterren boutique hotel is ideaal gelegen voor vakantiegangers die naar Maastricht komen voor een stedentrip of als je een uitstapje wilt maken naar het omliggende Limburgse heuvellandschap.

Of, als u in de stad bent voor een beurs in het Mecc, kost het slechts 7 minuten met de taxi vanaf ons zaken-hotel.

Kom overnachten bij het hippe Townhouse hotel in Maastricht centrum. Boek nu!