Even Een Nachtje Weg naar Maastricht

Even weg naar de mooiste stad van het zuiden van ons land. Je bent van harte welkom in Maastricht. Kom logeren in een andere omgeving, even weg van thuis tóch thuiskomen in de huiskamer van Townhouse Designhotel Maastricht. Doe alsof je thuis bent. Van ons krijg je ook alvast € 25,- tegoed om uit te geven aan onze menukaart met lekkere borrelsnacks, speciaalbiertjes, een goed glas wijn of pizza én een grotendeels vegetarische kaart van onze buren The Green Elephant Hostels. Lekker zo’n seaweed burger, quiche of lasagne. Heb je zin om even weg te zijn van thuis, van de ondertussen standaard bank-hang avondjes? Logeer dan gezellig bij ons in Maastricht.

Er is nog genoeg te doen, maak een heerlijke wandeling door de stad, het Limburgse Heuvelland of “beklim” de Sint Pietersberg en wandel tot aan de Belgische grens. Of geniet lekker van een goed boek uit onze bibliotheek en plof neer op de bank bij de openhaard. Aan een goedgevulde spellenkist bovendien geen gebrek in Townhouse!

Townhouse Designhotel Maastricht - Medium Room

Hotel arrangement “Even weg” inclusief:

  • Hotelovernachting op basis van een Basic kamer
  • Uitgebreid ontbijt op je kamer
  • 2 personen per kamer
  • Inclusief € 25,- tegoed voor eten en drinken (totaal per verblijf per kamer)

Zondag – Donderdag Vanaf €39,50 p.p.p.n.

Vrijdag – Zaterdag Vanaf €44,50 p.p.p.n.

Prijs is op basis van 2 personen, exclusief toeristenbelasting en Green Fee € 6,90 p.p.p.n.
Reserveren op basis van beschikbaarheid. Geldig van zondag tot en met donderdag. Weekend toeslag: € 15,- p.p.p.n.

TOWNHOUSE DESIGNHOTEL MAASTRICHT

Townhouse is een hotel in centrum Maastricht gelegen in de bijzondere wijk Wyck

Townhouse heeft twee hotels in Maastricht. Het Design Hotel heeft een ruim aanbod hotelkamers en is ideaal voor een nachtje weg, midweek of weekend Maastricht. Liever langer blijven of in een appartement overnachten? Dat is mogelijk in ons Aparthotel.

Toe aan ontspanning? Hiervoor hebben we een speciale spa en wellness met massages, gezichts- en lichaamsbehandelingen. Ook kan je naar de sauna en hammam. Maak je overnachting specialer met onze unieke hotel arrangementen, bijvoorbeeld een wandelarrangement of romantisch weekend in Maastricht.

Kortom, voor een bijzonder verblijf in een goedkoop hotel in Maastricht kan je bij Townhouse overnachten. We zijn beoordeeld als één van de beste 4 sterren hotels in Maastricht. Bekijk onze hotel aanbiedingen voor speciale acties en last minutes.

Zin gekregen in een verblijf bij ons? Boek je overnachting direct online met 5% korting!

St. Maartenslaan 5
6221 AV Maastricht
Nederland