Eten & Drinken

Het belang van goed eten

Bij Townhouse weten we hoe belangrijk het is om te genieten. In de ochtend staat in de huiskamer een overheerlijk ambachtelijk onbijtbuffet klaar, vol vers fruit, brood, verschillende soorten hartig en zoet beleg, verse eitjes, warme bijgerechten, sap, koffie en thee en een glas bubbels. In het weekend kun je extra lang uitslapen, dan serveren we het ontbijt extra lang: tot 12 uur.

 

Ontbijt

‘S Ochtends serveren wij een heerlijk traditioneel ontbijtbuffet met vers fruit, brood, zoet en hartig beleg, verse eitjes, warme bijgerechten, fruitsap, koffie, thee en een glas bubbels.

Het ontbijt wordt geserveerd op:

  • Maandag tot en met vrijdag van 7 tot 10 uur
  • Zaterdag en zondag van 8 tot 12 uur

High Tea in Maastricht

Tijdens onze high tea geniet je van heerlijke scones met confituur en clotted cream, hartige sandwiches en zoete hapjes waaronder macarons om je vingers bij af te likken. Daar schenken we natuurlijk lekkere thee of versgemalen koffie bij. De thee is van het bekende Maastrichtse familiebedrijf Maison Blanche Dael waar de beste thee uit de regio vandaan komt! Kom langs om te genieten van heerlijk eten en gezellig bij te praten met vrienden, collega’s of familie.

HAPJES & DRANKJES

In de middag of avond trek in een drankje en iets lekkers? De menukaart in de huiskamer staat boordevol lekkers, van een stuk vlaai met koffie tot een gin-tonic of speciaalbier met nachos uit de oven. Je kunt zelfs een vlaai mee naar huis nemen als je uitcheckt wanneer je die de dag ervoor bij ons bestelt. In de huiskamer van Townhouse kun je alles zelf pakken en we schenken net zo graag iets voor je in. Voor de frisdranken in en vending machine krijg je een muntje. Het enige dat je hoeft te doen is het kamernummer doorgeven bij je bestelling. ’s Avonds serveren we een huisgemaakt slaapmutsje naar receptuur van onze gin-partner Loopuyt. Een mooi einde van de avond. Slaap lekker!