Parkeren bij Townhouse Hotel Maastricht

Booking Conditions - Townhouse Hotel Maastricht

Voordelig parkeren voor gasten van Townhouse Hotel Maastricht

Gasten van het hotel kunnen goedkoop parkeren in de afgesloten parkeergarage in het centrum van Wyck, Maastricht voor € 23,50 per auto per nacht. Dat is voordeliger dan het reguliere parkeren op straat.

Als u in Townhouse verblijft en een parkeerplaats voor u wilt reserveren, dient u dit bij het reserveren van uw verblijf te vermelden.

Hoe werkt het?

  • Voordat u naar Maastricht rijdt, reserveert u een parkeerplaats door dit aan te geven bij uw reservering. Ook kunt u contact opnemen met onze afdeling reserveringen voor de reservering van een parkeerplek achteraf.
  • Rij naar de receptie van Townhouse Designhotel Maastricht, Sint Maartenslaan 5, 6221 AV Maastricht. Meld hier dat u bij ons logeert en een parkeerplaats heeft gereserveerd, u krijgt dan een parkeerkaart om de garage in te rijden. U kunt 24/7 in- en uitrijden.
  • Check na het parkeren in bij Townhouse Designhotel Maastricht en geniet van uw verblijf!
  • U betaalt de parkeerplaats samen met uw hotelkamer tijdens het in- of uitchecken.
  • Verblijft u langer en wilt u meerdere dagen aaneengesloten parkeren? Dat kan, u reserveert dan een parkeerplaats voor meerdere dagen.
  • Parkeren op straat aan de overzijde van het hotel mag maximaal twee uur. De parkeerplaatsen aan de straatkant van Townhouse zijn enkel voor vergunninghouders.
Booking Conditions - Townhouse Hotel Maastricht

Parkeren in Maastricht tarieven Townhouse

€ 23,50 per auto per nacht

Parkeren tot aan uitchecken: uiterlijk 11 uur op de dag van vertrek

Meer info

Voor vragen over onze parkeergelegenheid kunt u contact opnemen met Townhouse Designhotel Maastricht via info@townhousehotels.nl of 043 323 30 90.

Townhouse Hotel Maastricht

St. Maartenslaan 5
6221 AV Maastricht
Nederland
Routebescrhijving

Mail: info@townhousehotels.nl
Tel: +31 43 323 3090

Townhouse Designhotel Maastricht is gelegen in de levendige wijk Wyck in Maastricht. We zijn praktisch naast het treinstation gelegen, dat aan de overkant van de straat ligt. En via de winkelstraat Wycker Brugstraat loopt u in slechts 10 minuten naar het centrum.

Wij zijn ideaal gelegen voor vakantiegangers die naar Maastricht komen voor een stedentrip of als je een uitstapje wilt maken naar het omliggende Limburgse heuvellandschap.

Of, als u in de stad bent voor een beurs in het Mecc, kost het slechts 7 minuten met de taxi vanaf ons hotel. Ook zakenreizigers verblijven vaak bij ons vanwege onze gunstige centrale ligging.