Ook op oudejaarsavond kun je bij Townhouse Hotel Maastricht blijven logeren en genieten van een uitgebreid 4-gangen diner van Restaurant Vanille, met ons oudejaarsarrangement Maastricht! Bij aankomst heten we je van harte welkom met een lekkere kop ambachtelijke soep en geniet van je van een ambachtelijk ontbijt in de ochtend, mét glas bubbels in het nieuwe jaar in te luiden, dat is inclusief in dit Maastricht oud en nieuw arrangement. Je hoeft aan niks anders te denken dan feestelijk het jaar uitgaan.
Oudejaarsarrangement Maastricht - Townhouse Hotel

Inclusief in het oudejaarsarrangement Limburg:

  • Overnachting in een 2-persoons Medium kamer
  • 4-gangen Sylvester diner Restaurant Vanille
  • Uitgebreid ambachtelijk ontbijt met een glas bubbels
  • Kop soep bij checkin

Sylvester arrangement Maastricht reserveren:

Je kunt een reservering voor de Kerstdagen maken via de website, telefonisch via 043 323 30 90 of via info@townhousehotels.nl.

Arrangement prijs hotel Maastricht oud en nieuw:

€ 149 per persoon per nacht op 31 december
Het arrangement is enkel beschikbaar op 31 december en te wijzigen of annuleren tot 48 uur voor aankomst. Prijs is gebaseerd op 2 personen per kamer. Te reserveren op basis van beschikbaarheid. Alle tarieven zijn exclusief toeristenbelasting en green fee van € 5,95 per persoon per nacht.

TOWNHOUSE DESIGNHOTEL MAASTRICHT

St. Maartenslaan 5
6221 AV Maastricht
Nederland

Townhouse Hotels & Apartments Maastricht is gelegen in de levendige wijk Wyck in Maastricht. We zijn heel dicht bij het treinstation, praktisch aan de overkant van de straat. En via de winkelstraat Wycker Brugstraat loop je in slechts 10 minuten naar het centrum.

Ons Boutique Hotel is ideaal gelegen voor vakantiegangers die Maastricht bezoeken voor een stedentrip of als u dagtochten wilt maken naar het omliggende Limburgse heuvelland. We bieden een brede schaal aan spannende pakketten en aanbiedingen.

Wanneer u in de stad bent voor een beurs in het Mecc, zijn we slechts 7 minuten met de taxi verwijderd. Zakenreizigers verblijven ook regelmatig bij ons vanwege onze gunstige centrale ligging.