Iedere keer dat André Rieu neerstrijkt op het Vrijthof in ‘zijn’ Maastricht voor een reeks zomeravondconcerten in juli is dat een bijzonder moment voor de stad en Rieu-fans. Sommigen reizen vanuit het buitenland naar Maastricht toe omdat het bijwonen van een concert in zijn thuisstad voor hen het summum is. Op 3, 4, 5, 9, 10, 11 en 12 juli is het weer zo ver: de koning van de wals en klassieke muziek treedt weer op op het Vrijthof!

André Rieu in Maastricht 2015

Dit jaar is het alweer de elfde keer dat André Rieu samen met zijn Johan Strauss Orkest het Vrijthof omtovert tot een muziek-paradijs voor de wals, klassieke muziek, operette en musical. Ieder jaar staan de bezoekers op van hun stoel om mee te walsen voor het podium of in de gangpaden. Net zoals vorige jaren staan er een aantal solisten en gastoptredens op het programma en trakteert Rieu het publiek af en toe op een humoristische noot.

Kaarten voor André Rieu concerten in Maastricht 2015

Als je een ticket wil kopen voor een van de concerten van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht, kijk dan hier naar de beschikbaarheid en bestel direct je concertkaarten. De kaarten zijn ook te koop via VVV Maastricht.

Terrasarrangementen André Rieu op het Vrijthof

Mocht je geen kaarten meer kunnen krijgen voor het concert van Rieu, bij de restaurants rondom het Vrijthof combineer je jouw concertbezoek met lekker eten en een goed glas wijn of een biertje. In het terrasarrangement zit het eten en je ticket voor het concert inbegrepen. Voorafgaand aan het concert geniet je van een heerlijk diner aan een lange tafel, aansluitend van de meeslepende muziek van Rieu en zijn Johan Strauss Orkest. Je boekt een terrasarrangement via de website van VVV Maastricht hoewel er ook een aantal ondernemers zijn die de arrangementen in eigen beheer aanbieden. Een daarvan is In den Ouden Vogelstruys, een van onze favoriete terrassen op het Vrijthof. Bij de Vogelstruys boek je een arrangement met 3-gangen diner voor € 79,50 exclusief drank.

Blijf je daarna in Maastricht logeren? We hebben nog een aantal kamers beschikbaar na afloop van de concerten, dus boek op tijd je logeerkamer bij Townhouse Hotel Maastricht. Tot dan!

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Townhouse Designhotel Maastricht