De dag van de liefde of commerciële onzin? De meningen hierover verschillen. Voor Townhouse is het de dag van de liefde. Bedden vol rozenblaadjes, champagne koud en bossen bloemen als verrassing! Achter de receptie doosjes en andere verrassingen… Valentijsdag is dus echt de dag van de liefde!

Valentijn, 14 februari, is een geschikte dag, maar romantisch verrassen kan elke dag! Wil jij je geliefde eens goed verrassen? Misschien kunnen we je helpen met een paar romantische tips in Maastricht!

We reserveren diners in de meest romantische restaurants zoals echt bijzonder Italiaans bij Gio’s aan de rand van het Vrijthof, romantisch samen van vis genieten kan biij restaurant “O” in de Rechtstraat, de Franse Bourgondische keuken en persoonlijke service bij het Liewke (je begrijpt, dit zijn mijn favorieten) of een hele bijzondere avond met 2 sterren in de keuken, Beluga. Romantisch dineren met de beste wijn staat nog altijd op nummer 1 deze dag.

In de middag lekker wandelen buitenlucht door de Maastrichtse parken. Winkelen in de bijzondere boetiekjes of de leukste markten samen afstruinen. Hand in hand langs de oude stadsmuur en genieten van de Maastrichtse historie. In de middag naar de sauna en bijkomen op een Hastens bed in Townhouse. Naar huis te rijden hoeft niet, Maastricht biedt alle romatiek die je nodig hebt! We regelen graag alle romantische extra’s! Rozenblaadjes op het bed, wijn, champagne, aardbeien met chocola, we regelen het!

Voor 2013 wensen we je veel romantiek en liefde, tot met Valentijn of jouw eigen romantische dag!

Kijk voor meer informatie op wyck.nl.

 

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Townhouse Designhotel Maastricht