Als je van in Augustus of September in Maastricht, dan waan je je als een god in Frankrijk. Maar dan in Nederland. Check in, geniet van een ambachtelijke kop soep en een welkomstdrankje van het huis, en begin met je zomerse vakantie in Maastricht.

Met dit zomerarrangement hoef je nergens naar om te kijken, want het uitgebreide ontbijtbuffet, overnachting in een heerlijke Medium of Large kamer en een gratis late checkout zijn inbegrepen. Zo heb jij meer tijd om te genieten van de fijne terrassen die de stad rijk is, om een fijne rondleiding te volgen en lekker uit eten te gaan in het bourgondische Maastricht.

Townhouse Basic Room - Townhouse Design Hotel Maastricht

Zomeraanbieding is inclusief

  • 2 overnachtingen in een medium logeerkamer
  • Ambachtelijk ontbijt buffet met een glaasje bubbels
  • Een heerlijke vlaai voor thuis
  • Stadsgids over Maastricht inclusief plattegrond

€ 72,50 p.p.p.n.

Prijs is op basis van 2 personen, exclusief toeristenbelasting en Green Fee € 6,25 p.p.p.n.
Reserveren op basis van beschikbaarheid. Geldig van vrijdag tot zondag.

Townhouse Hotel Maastricht

St. Maartenslaan 5
6221 AV Maastricht
Nederland

Townhouse Designhotel & Aparthotel Maastricht zijn bijzondere hotels gelegen in de levendige buurt Wyck in Maastricht centrum . We zijn praktisch naast het treinstation gelegen, dat aan de overkant van de straat ligt. En via de winkelstraat Wycker Brugstraat loopt u in slechts 10 minuten naar het centrum.

Ons 4 sterren boutique hotel is ideaal gelegen voor vakantiegangers die naar Maastricht komen voor een stedentrip of als je een uitstapje wilt maken naar het omliggende Limburgse heuvellandschap.

Of, als u in de stad bent voor een beurs in het Mecc, kost het slechts 7 minuten met de taxi vanaf ons zaken-hotel.

Kom overnachten bij het hippe Townhouse hotel in Maastricht centrum. Boek nu!