Blijf Logeren In Townhouse Designhotel In Maastricht Met Wandelarrangement Limburg

Maastricht leent zich perfect als startpunt voor een wandelvakantie Zuid Limburg. Vanuit het centrum ben je al snel op de wandelroute van de Sint Pietersberg en de ENCI-groeve (MA3), een wandeling door een gebied van Natuurmonumenten en de voormalige groeve. Zuid-Limburg heeft honderden kilometers aan wandelpaden voor zowel beginnende als gevorderde wandelaars. Het Krijtlandpad is een klassieker, de totale wandelroute is 91 kilometer lang en vooral divers: holle wegen, pittoreske dorpjes, hellingbossen en vergezichten tot aan de Belgische grens.

Tip: maak er een 3 daags wandelarrangement Zuid Limburg van. En ga een dag wandelen in de pittoreske stad, een dag rondom Bemelen langs de unieke krijtwanden en mooie heuvels, of een dag in het gebied rondom Vijlen. Allen behoren tot de mooiste plekken van Zuid-Limburg. Waar je gaat wandelen is uiteraard aan jou. In het wandelarrangement Zuid Limburg zit een fijne kamer waar je heerlijk tot rust komt, een lekker uitgebreid ontbijt in de ochtend én de het boekje ‘Jouw Wegwijzer’ van Visit Zuid-Limburg. In dit boekje staan leuke wandelingen in de regio, hotspots en meer… Kortom: genoeg inspiratie om lekker een dag te wandelen in Limburg!

Wandelen Limburg - TOWNHOUSE Maastricht

Het Arrangement ‘wandelarrangement Limburg’ Is Inclusief:

  • Overnachting in 2-persoonskamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Jouw Wegwijzer – Visit Zuid Limburg
  • LBG Guest Discount Card – korting bij de leukste hotspots in en rondom Maastricht

Kamer Vanaf €58 p.p.p.n.

Appartement Vanaf €73 p.p.p.n.

Het wandelvakantie Limburg arrangement is te reserveren op basis van beschikbaarheid.
Tarieven zijn op basis van 2 personen, exclusief toeristenbelasting en green fee van € 6,90 p.p.p.n.

TOWNHOUSE DESIGNHOTEL MAASTRICHT

St. Maartenslaan 5
6221 AV Maastricht
Nederland

Townhouse Hotels & Apartments Maastricht is gelegen in de levendige wijk Wyck in Maastricht. We zijn heel dicht bij het treinstation, praktisch aan de overkant van de straat. En via de winkelstraat Wycker Brugstraat loop je in slechts 10 minuten naar het centrum.

Ons Boutique Hotel is ideaal gelegen voor vakantiegangers die Maastricht bezoeken voor een stedentrip of als u dagtochten wilt maken naar het omliggende Limburgse heuvelland. We bieden een brede schaal aan spannende pakketten en aanbiedingen.

Wanneer u in de stad bent voor een beurs in het Mecc, zijn we slechts 7 minuten met de taxi verwijderd. Zakenreizigers verblijven ook regelmatig bij ons vanwege onze gunstige centrale ligging.