Wandelarrangement Maastricht, Limburg

Maastricht leent zich perfect als startpunt voor een wandelvakantie Zuid Limburg. Vanuit het centrum ben je al snel op de wandelroute van de Sint Pietersberg en de ENCI-groeve (MA3), een wandeling door een gebied van Natuurmonumenten en de voormalige groeve. Zuid-Limburg heeft honderden kilometers aan wandelpaden voor zowel beginnende als gevorderde wandelaars. Het Krijtlandpad is een klassieker, de totale wandelroute is 91 kilometer lang en vooral divers: holle wegen, pittoreske dorpjes, hellingbossen en vergezichten tot aan de Belgische grens. Als je wilt maak je er een 3 daags wandelarrangement Zuid Limburg van, met een dag wandelen in de pittoreske stad, een dag rondom Bemelen langs de unieke krijtwanden en mooie heuvels, en een dag in het gebied rondom Vijlen, één van de mooiste plekken van Zuid-Limburg. Waar je precies gaat wandelen is aan jou, wij verzorgen het wandelarrangement Zuid Limburg met een fijne kamer en lekker uitgebreid ontbijt in de ochtend, een goed begin voor een dag wandelen.
Wandelen Limburg - TOWNHOUSE Maastricht

Wandelvakantie Limburg + Maastricht arrangement inclusief:

  • Overnachting in een 2-persoons kamer (in Townhouse Designhotel Maastricht of Townhouse Apartments)
  • Uitgebreid ontbijt

Vanaf € 46,40 p.p.p.n.

Het wandelvakantie Limburg arrangement is te reserveren op basis van beschikbaarheid.
Tarieven zijn op basis van 2 personen, exclusief toeristenbelasting en green fee van € 6,50 p.p.p.n.

Townhouse Hotel Maastricht

St. Maartenslaan 5
6221 AV Maastricht
Nederland

Townhouse Designhotel & Aparthotel Maastricht zijn bijzondere hotels gelegen in de levendige buurt Wyck in Maastricht centrum . We zijn praktisch naast het treinstation gelegen, dat aan de overkant van de straat ligt. En via de winkelstraat Wycker Brugstraat loopt u in slechts 10 minuten naar het centrum.

Ons 4 sterren boutique hotel is ideaal gelegen voor vakantiegangers die naar Maastricht komen voor een stedentrip of als je een uitstapje wilt maken naar het omliggende Limburgse heuvellandschap.

Of, als u in de stad bent voor een beurs in het Mecc, kost het slechts 7 minuten met de taxi vanaf ons zaken-hotel.

Kom overnachten bij het hippe Townhouse hotel in Maastricht centrum. Boek nu!