Wandelarrangement Maastricht, Limburg

Maastricht leent zich perfect als startpunt voor een wandelvakantie Zuid Limburg. Vanuit het centrum ben je al snel op de wandelroute van de Sint Pietersberg en de ENCI-groeve (MA3), een wandeling door een gebied van Natuurmonumenten en de voormalige groeve. Zuid-Limburg heeft honderden kilometers aan wandelpaden voor zowel beginnende als gevorderde wandelaars. Het Krijtlandpad is een klassieker, de totale wandelroute is 91 kilometer lang en vooral divers: holle wegen, pittoreske dorpjes, hellingbossen en vergezichten tot aan de Belgische grens. Als je wilt maak je er een 3 daags wandelarrangement Zuid Limburg van, met een dag wandelen in de pittoreske stad, een dag rondom Bemelen langs de unieke krijtwanden en mooie heuvels, en een dag in het gebied rondom Vijlen, één van de mooiste plekken van Zuid-Limburg. Waar je precies gaat wandelen is aan jou, wij verzorgen het wandelarrangement Zuid Limburg met een fijne kamer en lekker uitgebreid ontbijt in de ochtend, een goed begin voor een dag wandelen.
Wandelen Limburg - TOWNHOUSE Maastricht

Wandelvakantie Limburg + Maastricht arrangement inclusief:

  • Overnachting in een 2-persoons kamer (in Townhouse Designhotel Maastricht of Townhouse Apartments)
  • Uitgebreid ontbijt

Vanaf € 46,40 p.p.p.n.

Het wandelvakantie Limburg arrangement is te reserveren op basis van beschikbaarheid.
Tarieven zijn op basis van 2 personen, exclusief toeristenbelasting en green fee van € 6,50 p.p.p.n.

TOWNHOUSE DESIGNHOTEL MAASTRICHT

Townhouse is een hotel in centrum Maastricht gelegen in de bijzondere wijk Wyck

Townhouse heeft twee hotels in Maastricht. Het Design Hotel heeft een ruim aanbod hotelkamers en is ideaal voor een nachtje weg, midweek of weekend Maastricht. Liever langer blijven of in een appartement overnachten? Dat is mogelijk in ons Aparthotel.

Toe aan ontspanning? Hiervoor hebben we een speciale spa en wellness met massages, gezichts- en lichaamsbehandelingen. Ook kan je naar de sauna en hammam. Maak je overnachting specialer met onze unieke hotel arrangementen, bijvoorbeeld een wandelarrangement of romantisch weekend in Maastricht.

Kortom, voor een bijzonder verblijf in een goedkoop hotel in Maastricht kan je bij Townhouse overnachten. We zijn beoordeeld als één van de beste 4 sterren hotels in Maastricht. Bekijk onze hotel aanbiedingen voor speciale acties en last minutes.

Zin gekregen in een verblijf bij ons? Boek je overnachting direct online met 5% korting!

St. Maartenslaan 5
6221 AV Maastricht
Nederland