Townhouse Designhotel zoekt steeds naar nieuwe manieren om het haar gasten zo makkelijk mogelijk te maken. Onlangs hebben wij dan ook twee nieuwe elementen aan ons aanbod toegevoegd: vrouwenparkeerplaatsen en balansontbijten!

Vrouwvriendelijke parkeerplaatsen
De meeste vrouwen voelen zich niet op hun gemak wanneer ze ’s avonds in een donkere parkeerplaats moeten parkeren. Om ervoor te zorgen dat onze vrouwelijke gasten zich wél helemaal op hun gemak voelen, heeft Townhouse Designhotel een aantal vrouwenparkeerplaatsen gecreëerd. Een vrouwenparkeerplaats is extra verlicht en staat dicht bij de uitgang, wat wel zo handig is als je de hele middag geshopt hebt! Townhouse deelt de vrouwenparkeerplaatsen met haar zusterhotel Hip Hotel St. Martenslane. Onze vrouwenparkeerplaatsen zijn de eerste in Limburg, iets waar wij bijzonder trots op zijn!

Gezond ontbijt in Maastricht
Naast veiligheid, stimuleren wij bij Townhouse ook een gezonde lifestyle. Dit doen we door balansontbijten aan te bieden. De balansontbijten bevatten biologische en light producten. Zo weet je zeker dat je alleen maar gezonde stoffen binnenkrijgt! Onze etenswaren zijn niet alleen lekker en supergezond, maar ook grotendeels fairtrade. Townhouse is voorstander van verantwoord maatschappelijk ondernemen en heeft zelfs een Green Key. Wil je meer lezen over dit keurmerk? Lees dan het artikel ‘Townhouse duurzaam ondernemen hotel’.

Heb je niet genoeg aan een gezond ontbijt en wil je je gezonde lifestyle naar een hoger niveau tillen? In dat geval kun je gebruik maken van de joggingroutes die wij aanbieden. Daarmee loop je langs de mooiste plekken van Maastricht. Daarnaast kun je natuurlijk ook wandelen in Maastricht. Ben je op zoek naar een interessante wandelroute? Maastricht heeft vele mooie wandelpaden. Townhouse beschikt over mappen met bijzondere wandelroutes. Deze bevatten ook routes buiten de stad. Zo kun je ook mooi wandelen rond Maastricht.

Wil je een weekend in Maastricht doorbrengen en zoek je een leuke accommodatie bij de binnenstad? Townhouse designhotel Maastricht heeft trendy hotelkamers op loopafstand van centrum. Bekijk onze hotel arrangementen in Maastricht.