Hotel Maastricht

Hotel dichtbij MECC Maastricht

Congres centrum MECC Maastricht ligt op een steenworp afstand van Townhouse Hotel Maastricht. Om de hoek van het hotel ligt het centraal station van Maastricht en van hieruit ben je met het openbaar vervoer binnen 10 minuten bij het MECC. Mocht je voor zaken op zoek zijn naar een hotel dichtbij het MECC Maastricht dan zit je bij Townhouse goed. Middenin de stad en in de buurt van je werk tegelijk!

Hotels vlakbij MECC Maastricht Exhibition & Congress Center

Door de ligging om de hoek van het centraal station van Maastricht ben je vliegensvlug van je hotel in het MECC voor het bijwonen van een congres of ander zakelijk evenement. Tegelijkertijd overnacht je middenin het hippe en trendy Wyck en ligt je hotel op loopafstand van het stadscentrum van Maastricht. Op die manier krijg je het beste van twee werelden: een hotel nabij het MECC Maastricht en het gezellige centrum van Maastricht tegelijk.

MECC Maastricht Exhibition & Congress Center is een congrescentrum waar nationale en internationale congressen en evenementen plaatsvinden zoals de internationale art fair TEFAF.

Hotel vlakbij MECC Maastricht boeken? Boek nu bij Townhouse Hotel Maastricht!