Augustus Vakantie in Maastricht, Limburg

Kom je in augustus zomervakantie vieren in Limburg? Dit stuk van Nederland voelt toch een beetje als buitenland. Bourgondisch genieten van de Limburgse gezelligheid en gastvrijheid in een van de mooiste omgevingen die Nederland rijk is. Maastricht heeft de flair van een Franse stad, zeker als je door de kleine straatje van het Jekerkwartier flaneert waan je je in buitenlandse sferen. Een tip voor in augustus is wandelen door het Heuvelland, je bent er vanaf Maastricht in een paar minuten, bijvoorbeeld in Bemelen met haar krijtwanden. Plan je een vakantie Limburg augustus arrangement, dan zorgen we bij Townhouse voor een fijne plek om te overnachten lekker ambachtelijk ontbijt ’s ochtends.
Augustus vakantie in Limburg - TOWNHOUSE Maastricht

Vakantie Limburg augustus arrangement inclusief:

  • Overnachting in een 2-persoons kamer (in Townhouse Designhotel Maastricht of Townhouse Apartments)
  • Uitgebreid ontbijt

€ 48 p.p.p.n.

Het vakantie Limburg augustus arrangement is te reserveren op basis van beschikbaarheid.
Tarieven zijn op basis van 2 personen, exclusief toeristenbelasting en green fee van € 6,25 p.p.p.n.

Townhouse Hotel Maastricht

St. Maartenslaan 5
6221 AV Maastricht
Nederland

Townhouse Designhotel & Aparthotel Maastricht zijn bijzondere hotels gelegen in de levendige buurt Wyck in Maastricht centrum . We zijn praktisch naast het treinstation gelegen, dat aan de overkant van de straat ligt. En via de winkelstraat Wycker Brugstraat loopt u in slechts 10 minuten naar het centrum.

Ons 4 sterren boutique hotel is ideaal gelegen voor vakantiegangers die naar Maastricht komen voor een stedentrip of als je een uitstapje wilt maken naar het omliggende Limburgse heuvellandschap.

Of, als u in de stad bent voor een beurs in het Mecc, kost het slechts 7 minuten met de taxi vanaf ons zaken-hotel.

Kom overnachten bij het hippe Townhouse hotel in Maastricht centrum. Boek nu!