Hotel Maastricht

André Rieu

Rieujuli 2017

In 2015 heeft Andre Rieu 'zijn' Vrijthof weer omgetoverd tot een paradijs. Een maand lang hebben duizenden mensen 3 weekenden achter elkaar genoten van de prachtige opdtredens die hij hier met zijn Strauss orkest heeft gegeven. Natuurlijk komt Andre Rieu ook in 2016 weer naar zijn geboorteplaats Maastricht. Een reeks zomerconcerten verdeeld over twee weekenden in juli. Of geeft hij ook dit jaar weer een extra concert? 

André Rieu: "We toeren over de hele wereld en komen op de meest bijzondere locaties. Maar ik woon in Maastricht, dit is mijn stad. De openluchtconcerten op het zonovergoten Vrijthof, in de meest unieke ambiance, voelen voor mij aan als een thuiswedstrijd. Kortom, een muzikaal hoogtepunt van de zomer."

André RieuAndré Rieu terras arrangementen

Nog voor het concert van André Rieu aanvangt kun jij als bezoeker genieten van een diner op een van de gezellige terrassen rond het Vrijthof. Terwijl je geniet van het heerlijke eten, stroomt het Vrijthof langzaam vol. De terrasarrangementen kun je doorgaans boeken bij de VVV Maastricht of online op de site van Andre Rieu. Een aantal eetgelegenheden aan het Vrijthof heeft de ticketverkoop voor de terras arrangementen in eigen beheer.

De terrasarrangementen beginnen vanaf € 65, -. Dit is exclusief drank. Om de luisteraars niet te storen, wordt er tijdens het concert niet bediend. Natuurlijk kun je vast voor aanvang van het concert iets bestellen. Vanaf 18.30u kunt u plaatsnemen aan tafel waar vanaf 19.00u het eten wordt geserveerd. Het concert begint om 21.00 uur.

Tickets voor André Rieu terrasarrangement

De ticketverkoop voor de concerten van André Rieu start via de officiele verkoopkanalen, online of via de VVV.  

André rieuHet officiële ticket verkooppunt voor de André Rieu concerten is VVV Maastricht (www.vvvmaastricht.nl).

Starttijd concerten 21:00
Ticket prijzen in 2014:  €55 - €95 euro

Bereikbaarheid

Parkeren
De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid bij het Vrijthof is de parkeergarage Q-Park Vrijthof, waar u 24/7 kunt uitrijden.

Openbaar Vervoer
Vanaf Townhouse Designhotel Maastricht rijdt u met de buslijnen 3, 4, 10 en 34 naar het vrijthof. De bussen rijden naar en vertrekken van de bushalte aan de Helmstraat (cafézijde Vrijthof).

Als u vanuit Townhouse Designhotel Maastricht wilt lopen naar André Rieu, dan doet u er volgens onderstaande route zo 'n 17 minuten over.

Voor meer info kijk op www.andrerieu.com

Heeft u nog vragen over André Rieu of Townhouse Designhotel Maastricht? Mail ons gerust: info@townhousehotels.nl

Veel plezier bij André Rieu,

Team Townhouse hotel Maastricht