Jaarlijks strijkt André Rieu en zijn orkest neer op het Vrijthof in Maastricht voor zijn traditionele reeks romantische, spectaculaire zomeravondconcerten. Maastricht vormt iedere zomer in juli het decor van de openluchtconcerten van de wereldberoemde Maastrichtenaar André Rieu. Een muzikaal spektakel van Rieu met zijn Johan Strauss Orkest dat jaarlijks duizenden bezoekers trekt van jong tot oud. Bemachtig een ticket op het plein of kies voor een van de vele terrasarrangementen rondom het Vrijthof. Maak het compleet met een heerlijke overnachting in Townhouse en je zult “die zomer in Maastricht” niet snel vergeten.

OPENLUCHTCONCERTEN
EERST DINEREN, DAN GENIETEN
ARRANGEMENTEN
TICKETS

OPENLUCHTCONCERTEN

Wals, sjoenkel, zing en dans mee tijdens een onvergetelijke avond André Rieu in Maastricht. Een bijzonder concert waar jong en oud blij van wordt. Laat je verrassen door een avond met de allerbeste muzikanten. Rieu tourt over de hele wereld, van China tot Australië, van Praag tot Maastricht. Optreden over de hele wereld is bijzonder, maar jaarlijks in de zomer terugkomen in zijn ”hometown” is heel speciaal. Het belooft daarom ook een speciale avond te worden met enorm veel gastartiesten, André Rieu maakt er absoluut een feestje van.

Andre-Rieu-Openluchtconcerten

EERST DINEREN, DAN GENIETEN

De terrasarrangementen zijn ontzettend populair, eerst dineren en daarna genieten van het concert. Het diner start om 18.00 uur, na het diner om 21.00 uur start het concert. Tijdens het concert is er wel een mogelijkheid om drankjes te bestellen. Je kunt het concert volgen op grote schermen die overal hangen. Er is zelfs overal ruimte gelaten om mee te walsen.

Andre-Rieu-Openluchtconcerten

ARRANGEMENTEN

Ieder jaar bieden talloze restaurants en hotels arrangementen bij de concerten van André Rieu. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van een combi-ticket concert en restaurant tot een compleet André Rieu arrangement met overnachting.

Als je overnacht bij Townhouse Designhotel, dan ben je met de auto of het openbaar vervoer 10 minuten verwijderd van het Vrijthof. Je zou vanaf ons hotel ook een avondwandeling naar het Vrijthof kunnen maken. Dat is een wandeling van ongeveer 15 minuten. Klinkt goed? Neem gerust een kijkje tussen onze comfortabele hotelkamers in het centrum van Maastricht.

Andre-Rieu-Openluchtconcerten

TICKETS

Er is jaarlijks een run op kaarten voor de concerten van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht. Koop je kaartjes alleen via officiële verkooppunten: de website van Andre Rieu of bij de VVV in Maastricht. Concerten in 2020 en 2021 zijn door de corona maatregelen niet doorgegaan. Houd de website van André Rieu in de gaten voor actuele updates en nieuwe data.