Culinair arrangement in Maastricht, Zuid-Limburg

De bourgondische levensgenieter kan zijn hart ophalen in Maastricht, qua restaurants ben je als een kind in een snoepwinkel. Van authentiek Frans tot Michelinster, Maastricht heeft het. Als je bij Townhouse blijft overnachten zorgen wij voor een culinair arrangement Limburg inclusief 3-gangen diner bij Harbour Club aan het Bassin. Wat ons betreft een van de mooiste en tegelijkertijd onbekende plekken in Maastricht, een verborgen jachthaven waar je onder de booggewelven langs het water dineert.

We raden aan om voordat u het arrangement boekt, alvast uw reservering bij het restaurant te maken via www.harbourclub.nl zodat u zeker bent van een tafel tijdens uw verblijf.

Culinair arrangement Harbour Club

Hotel arrangement inclusief diner

  • Overnachting in een 2-persoons kamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet met glas bubbels
  • Kop soep bij checkin
  • 3-gangen diner bij Harbour Club ter waarde van €38,50

VANAF € 87 P.P.P.N.

Prijs is op basis van 2 personen in een Medium Kamer.

Reservering op basis van beschikbaarheid. Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en Green Fee € 6,90 p.p.p.n.

TOWNHOUSE DESIGNHOTEL MAASTRICHT

Townhouse is een hotel in centrum Maastricht gelegen in de bijzondere wijk Wyck

Townhouse heeft twee hotels in Maastricht. Het Design Hotel heeft een ruim aanbod hotelkamers en is ideaal voor een nachtje weg, midweek of weekend Maastricht. Liever langer blijven of in een appartement overnachten? Dat is mogelijk in ons Aparthotel.

Toe aan ontspanning? Hiervoor hebben we een speciale spa en wellness met massages, gezichts- en lichaamsbehandelingen. Ook kan je naar de sauna en hammam. Maak je overnachting specialer met onze unieke hotel arrangementen, bijvoorbeeld een wandelarrangement of romantisch weekend in Maastricht.

Kortom, voor een bijzonder verblijf in een goedkoop hotel in Maastricht kan je bij Townhouse overnachten. We zijn beoordeeld als één van de beste 4 sterren hotels in Maastricht. Bekijk onze hotel aanbiedingen voor speciale acties en last minutes.

Zin gekregen in een verblijf bij ons? Boek je overnachting direct online met 5% korting!

St. Maartenslaan 5
6221 AV Maastricht
Nederland