Culinair arrangement in Maastricht, Zuid-Limburg

De bourgondische levensgenieter kan zijn hart ophalen in Maastricht, qua restaurants ben je als een kind in een snoepwinkel. Van authentiek Frans tot Michelinster, Maastricht heeft het. Als je bij Townhouse blijft overnachten zorgen wij voor een culinair arrangement Limburg inclusief 3-gangen diner bij Harbour Club aan het Bassin. Wat ons betreft een van de mooiste en tegelijkertijd onbekende plekken in Maastricht, een verborgen jachthaven waar je onder de booggewelven langs het water dineert.

We raden aan om voordat u het arrangement boekt, alvast uw reservering bij het restaurant te maken via www.harbourclub.nl zodat u zeker bent van een tafel tijdens uw verblijf.

Culinair arrangement Harbour Club

Hotel arrangement inclusief diner

  • Overnachting in een 2-persoons kamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet met glas bubbels
  • Kop soep bij checkin
  • 3-gangen diner bij Harbour Club ter waarde van €38,50

VANAF € 87 P.P.P.N.

Prijs is op basis van 2 personen in een Medium Kamer.

Reservering op basis van beschikbaarheid. Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en Green Fee € 6,50 p.p.p.n.

Townhouse Hotel Maastricht

St. Maartenslaan 5
6221 AV Maastricht
Nederland

Townhouse Designhotel & Aparthotel Maastricht zijn bijzondere hotels gelegen in de levendige buurt Wyck in Maastricht centrum . We zijn praktisch naast het treinstation gelegen, dat aan de overkant van de straat ligt. En via de winkelstraat Wycker Brugstraat loopt u in slechts 10 minuten naar het centrum.

Ons 4 sterren boutique hotel is ideaal gelegen voor vakantiegangers die naar Maastricht komen voor een stedentrip of als je een uitstapje wilt maken naar het omliggende Limburgse heuvellandschap.

Of, als u in de stad bent voor een beurs in het Mecc, kost het slechts 7 minuten met de taxi vanaf ons zaken-hotel.

Kom overnachten bij het hippe Townhouse hotel in Maastricht centrum. Boek nu!