Grand Café Maastricht Soiron is de nieuwste aanwinst van La Bergère Group, eigenaar van Townhouse designhotel. Dit grand café staat in het hart van Museum aan het Vrijthof en heeft sinds kort een speciale business lounge waar bedrijven kunnen vergaderen onder het genot van een typisch Maastrichtse lunch of diner.

De business lounge biedt ruimte aan dertig personen en bevat allerlei eigentijdse faciliteiten, waaronder een presentatiescherm en wifi. De business lounge kan per uur, per dagdeel en per dag gehuurd worden. Aangezien het deel uitmaakt van Grand Café Maastricht Soiron is het mogelijk een vergadering te combineren met een uitgebreide lunch of een heerlijk Maastrichts diner. Het grand café heeft daarvoor diverse arrangementen.

Genieten in Grand Café Soiron
Na een intensieve meeting kunt u terecht in het cafégedeelte. Dit is sfeervol ingericht en heeft een typisch Maastrichts karakter. De glazen koepel zorgt voor een enorme hoeveelheid natuurlijk licht, zodat u kunt genieten van het buitengevoel. Sinds kort is een pianovleugel aan de ruimte toegevoegd die voor stijlvolle achtergrondmuziek zorgt. Bij het patisserie-gedeelte kun je kiezen uit een keur aan ambachtelijk gebakken lekkernijen. Wij raden je aan niet uit Maastricht te vertrekken zonder eerst een stukje van de authentieke grenache taart geproefd te hebben!

Museum aan het Vrijthof Maastricht bezoeken
Wil je vervolgens nog genieten van Maastrichtse cultuur, dan kun je het Museum aan het Vrijthof bezoeken. Hier worden regelmatig bijzondere tentoonstellingen gehouden. Logeer je in Townhouse Designhotel? Dan heb je recht op een entreekorting.

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Townhouse Designhotel Maastricht