Herfstvakantie Zuid Limburg

Lekker even weg naar Maastricht en Zuid-Limburg in de meest kleurrijke tijd van het jaar, de herfst! Met een herfstvakantie Zuid-Limburg heb je alle kans om een frisse te neus te halen tijdens een herfstwandeling door het mooie Zuid-Limburgse landschap. Ook in Maastricht is het prachtig in deze tijd van het jaar, als het buiten iets kouder wordt is het op het terras nog altijd goed toeven onder de terrasverwarming, het uitzicht blijft net zo mooi. Wanneer je met de kinderen in hun schoolvakantie komt genieten van een Maastricht herfstvakantie is het net zo leuk; zo kun je de grotten in met Maastricht Underground of een bezoek brengen aan mosasaurus ‘Lars’ in het Natuurhistorisch Museum. Kortom, herfstvakantie Maastricht is altijd een goed idee! Townhouse zorgt voor een gezellige plek om te overnachten en een lekker ambachtelijk ontbijt ’s ochtends.
Herfstvakantie in Limburg | TOWNHOUSE DesignHotel Maastricht

Herfstvakantie Maastricht arrangement inclusief:

  • Overnachting in een 2- of 4-persoons kamer (in Townhouse Designhotel Maastricht of Townhouse Apartments)
  • Uitgebreid ontbijt

Vanaf € 46.35 p.p.p.n. voor een kamer

Vanaf € 68.40 p.p.p.n. voor een appartement

Het herfstvakantie Zuid Limburg augustus arrangement is te reserveren op basis van beschikbaarheid.
Tarieven zijn op basis van 2 personen, exclusief toeristenbelasting en green fee van € 6,25 p.p.p.n.

TOWNHOUSE DESIGNHOTEL MAASTRICHT

St. Maartenslaan 5
6221 AV Maastricht
Nederland

Townhouse Hotels & Apartments Maastricht is gelegen in de levendige wijk Wyck in Maastricht. We zijn heel dicht bij het treinstation, praktisch aan de overkant van de straat. En via de winkelstraat Wycker Brugstraat loop je in slechts 10 minuten naar het centrum.

Ons Boutique Hotel is ideaal gelegen voor vakantiegangers die Maastricht bezoeken voor een stedentrip of als u dagtochten wilt maken naar het omliggende Limburgse heuvelland. We bieden een brede schaal aan spannende pakketten en aanbiedingen.

Wanneer u in de stad bent voor een beurs in het Mecc, zijn we slechts 7 minuten met de taxi verwijderd. Zakenreizigers verblijven ook regelmatig bij ons vanwege onze gunstige centrale ligging.