Herfstvakantie Zuid Limburg

Lekker even weg naar Maastricht en Zuid-Limburg in de meest kleurrijke tijd van het jaar, de herfst! Met een herfstvakantie Zuid-Limburg heb je alle kans om een frisse te neus te halen tijdens een herfstwandeling door het mooie Zuid-Limburgse landschap. Ook in Maastricht is het prachtig in deze tijd van het jaar, als het buiten iets kouder wordt is het op het terras nog altijd goed toeven onder de terrasverwarming, het uitzicht blijft net zo mooi. Wanneer je met de kinderen in hun schoolvakantie komt genieten van een Maastricht herfstvakantie is het net zo leuk; zo kun je de grotten in met Maastricht Underground of een bezoek brengen aan mosasaurus ‘Lars’ in het Natuurhistorisch Museum. Kortom, herfstvakantie Maastricht is altijd een goed idee! Townhouse zorgt voor een gezellige plek om te overnachten en een lekker ambachtelijk ontbijt ’s ochtends.
Herfstvakantie in Limburg | TOWNHOUSE DesignHotel Maastricht

Herfstvakantie Maastricht arrangement inclusief:

  • Overnachting in een 2- of 4-persoons kamer (in Townhouse Designhotel Maastricht of Townhouse Apartments)
  • Uitgebreid ontbijt

Vanaf € 46.35 p.p.p.n. voor een kamer

Vanaf € 68.40 p.p.p.n. voor een appartement

Het herfstvakantie Zuid Limburg augustus arrangement is te reserveren op basis van beschikbaarheid.
Tarieven zijn op basis van 2 personen, exclusief toeristenbelasting en green fee van € 6,25 p.p.p.n.

TOWNHOUSE DESIGNHOTEL MAASTRICHT

Townhouse is een hotel in centrum Maastricht gelegen in de bijzondere wijk Wyck

Townhouse heeft twee hotels in Maastricht. Het Design Hotel heeft een ruim aanbod hotelkamers en is ideaal voor een nachtje weg, midweek of weekend Maastricht. Liever langer blijven of in een appartement overnachten? Dat is mogelijk in ons Aparthotel.

Toe aan ontspanning? Hiervoor hebben we een speciale spa en wellness met massages, gezichts- en lichaamsbehandelingen. Ook kan je naar de sauna en hammam. Maak je overnachting specialer met onze unieke hotel arrangementen, bijvoorbeeld een wandelarrangement of romantisch weekend in Maastricht.

Kortom, voor een bijzonder verblijf in een goedkoop hotel in Maastricht kan je bij Townhouse overnachten. We zijn beoordeeld als één van de beste 4 sterren hotels in Maastricht. Bekijk onze hotel aanbiedingen voor speciale acties en last minutes.

Zin gekregen in een verblijf bij ons? Boek je overnachting direct online met 5% korting!

St. Maartenslaan 5
6221 AV Maastricht
Nederland