Herfstvakantie Zuid Limburg

Lekker even weg naar Maastricht en Zuid-Limburg in de meest kleurrijke tijd van het jaar, de herfst! Met een herfstvakantie Zuid-Limburg heb je alle kans om een frisse te neus te halen tijdens een herfstwandeling door het mooie Zuid-Limburgse landschap. Ook in Maastricht is het prachtig in deze tijd van het jaar, als het buiten iets kouder wordt is het op het terras nog altijd goed toeven onder de terrasverwarming, het uitzicht blijft net zo mooi. Wanneer je met de kinderen in hun schoolvakantie komt genieten van een Maastricht herfstvakantie is het net zo leuk; zo kun je de grotten in met Maastricht Underground of een bezoek brengen aan mosasaurus ‘Lars’ in het Natuurhistorisch Museum. Kortom, herfstvakantie Maastricht is altijd een goed idee! Townhouse zorgt voor een gezellige plek om te overnachten en een lekker ambachtelijk ontbijt ’s ochtends.
Herfstvakantie in Limburg | TOWNHOUSE DesignHotel Maastricht

Herfstvakantie Maastricht arrangement inclusief:

  • Overnachting in een 2- of 4-persoons kamer (in Townhouse Designhotel Maastricht of Townhouse Apartments)
  • Uitgebreid ontbijt

Vanaf € 46.35 p.p.p.n. voor een kamer

Vanaf € 68.40 p.p.p.n. voor een appartement

Het herfstvakantie Zuid Limburg augustus arrangement is te reserveren op basis van beschikbaarheid.
Tarieven zijn op basis van 2 personen, exclusief toeristenbelasting en green fee van € 6,25 p.p.p.n.

Townhouse Hotel Maastricht

St. Maartenslaan 5
6221 AV Maastricht
Nederland

Townhouse Designhotel & Aparthotel Maastricht zijn bijzondere hotels gelegen in de levendige buurt Wyck in Maastricht centrum . We zijn praktisch naast het treinstation gelegen, dat aan de overkant van de straat ligt. En via de winkelstraat Wycker Brugstraat loopt u in slechts 10 minuten naar het centrum.

Ons 4 sterren boutique hotel is ideaal gelegen voor vakantiegangers die naar Maastricht komen voor een stedentrip of als je een uitstapje wilt maken naar het omliggende Limburgse heuvellandschap.

Of, als u in de stad bent voor een beurs in het Mecc, kost het slechts 7 minuten met de taxi vanaf ons zaken-hotel.

Kom overnachten bij het hippe Townhouse hotel in Maastricht centrum. Boek nu!