We horen graag wat onze gasten van ons vinden en hoe ze Townhouse Hotel Maastricht hebben ervaren. Wat het beste hotel Maastricht is, bepalen alleen zij! Om van de ervaringen van onze logees te leren, lezen we hun beoordelingen meerdere keren per week, je vindt er hier alvast een paar. Deze gastenbeoordelingen komen van websites waar we geen controle over hebben. Kortom: we passen deze reviews niet aan, onze gasten houden gewoon van ons… Meestal teminste.

Als je bij ons hebt gelogeerd willen we je vragen ook jouw ervaring met ons en de wereld te delen. Je kunt dit doen via het formulier van Tripadvisor. Is Townhouse het beste hotel Maastricht? Dat kunnen alleen maar jij en onze logees beoordelen!

Centrale locatie

Townhouse Designhotel Maastricht ligt in Wyck, Maastricht. Dicht bij het treinstation en op slechts 10 minuten lopen van het centrum van Maastricht.. Ons hotel is perfect voor vakantiegangers en zakenreizigers. Geniet van ons mooie maar goedkope hotel in Maastricht door een van onze hoteldeals te selecteren.