Aanstaande zondag, op 25 juni, vindt de tweede editie van The Town Streekproductenmarkt plaats in de huiskamer van Townhouse Hotel in Maastricht, deze keer met een extra feestelijke toevoeging. Naast de kraampjes van lokale ondernemers stellen we namelijk ook een expositie van Atelier & Galerie Ut Glaashoes tentoon! Kom je ook langs?

De werken van Ut Glaashoes zijn gemaakt door mensen met een beperking en wij vinden het prachtig om deze kunst aan je te laten zien. Deze keer met een bijzondere reden, want we hebben een heus LBG-schilderij van ze mogen ontvangen. Een ongelooflijke eer waar we bijzonder trots op zijn.

The Town Streekproductenmarkt begint zondag om 13 uur en samen met een aantal lokale ondernemers toveren we de huiskamer weer om tot een ware markt met lekkere producten die iedereen kan proeven en kopen. Van stroop tot vers brood en van biologische wijn tot kruidenthee, je kunt het er allemaal vinden. Tot 17 uur ben je van harte welkom om gezellig een drankje te komen drinken, een stuk vlaai te eten en de markt te bezoeken.

De streekproductenmarkt is het resultaat van een samenwerking tussen LBG en Robert de Koning van Ruyters & De Koning Wijninkoop. Na de vorige, succesvolle, editie in januari hadden we de smaak te pakken. Townhouse Designhotel Maastricht wilt graag midden in de Maastrichtse samenleving staan door regelmatig lokale activiteiten te plannen. Wellicht heb je ook al eens van de pannenkoeken- of zuurvlees-lunch gehoord de laatstte tijd. Zo niet, kom de volgende keer maar eens langs. Leuk!

Op de hoogte blijven van evenementen van Townhouse Designhotel Maastricht? Volg dan onze evenementen-kalender dan op Facebook.

 

handtekening

 

Rino Soeters
Algemeen Directeur
Townhouse Designhotel Maastricht