Om je vingers bij af te likken zo lekker!

 

Stel je bent op zoek naar een workshop in Maastricht. En dan houden jullie ook nog eens ontzettend van lekker eten en drinken, dan is een kookworkshop natuurlijk een ontzettend goed idee. Of wat dacht je van je eigen cocktail shaken? Alles leren over de perfecte smaakcombinaties en de fijne kneepjes van het shake-vak onder de knie krijgen. Of zijn jullie meer van de chocolade? Wist je dat je in het kleinste chocoladefabriekje ter wereld een hele persoonlijke proeverij kunt volgen? Bedrijfsuitje, vriendinnenweekend, zussenmidweek? Het is tijd voor een culinaire workshop in Maastricht. En wij zetten 3 winners onder elkaar.

 

Sushi Kookworkshop bij Chi Kookt

 

Wil je leren hoe de lekkerste en beste sushi maakt, dan is er eigenlijk maar één plek waar je moet zijn: bij Chi Kookt! East meets West in de keuken van Chi. Deze dame staat bekend om haar verrassende sushi-creaties. En haar vermogen om van alle deelnemers topkoks te maken. Of ze in ieder geval dat gevoel te geven. Met kakelverse producten leer je in een middag de fijne kneepjes van het sushivak. Tijden een workshop krijgt je uitgebreide uitleg over smaak, bereiding, kooktechnieken en presentatie. Je gaat gegarandeerd naar huis met een flink dosis kennis en een goed gevulde maag. Een workshop kost € 52,- per persoon en is rechtstreeks te reserveren.

 

Leer dé perfecte cocktail shaken

 

De cocktail is weer helemaal terug op de drankjeskaart. En niet voor niets. Traditioneel, zoet, zuur, bitter, you name it. Een beetje professioneel bartender weet je te verrassen met smaken, geuren en kleuren. Bij Mr. Smith – dé cocktailbar van Maastricht – willen ze het je graag leren. Groepen vanaf 10 personen zijn welkom voor een ruim 2 uur durende cocktailworkshop. De geschiedenis van het verleidelijke drankje, de basisbeginselen, perfecte smaakcombinaties en de juiste shake-techniek. Het komt allemaal voorbij. Bij de workshop zijn 3 cocktails per persoon inbegrepen. Een aanvraag kun je rechtstreeks bij Mr. Smith doen.

 

Chocolade en wijn in de kleinste chocoladefabriek ter wereld

 

Aan het Pieterpad, net buiten Maastricht, vind je de kleinste chocoladefabriek ter wereld: K&K Chocolade-atelier. Arnout Kors en Monique Korenhoef maken hier op ambachtelijke wijze, de heerlijkste chocolade. Ze combineren de beste ingrediënten met een grote liefde voor de delicatesse en delen maar wat graag hun kennis en liefde. Wat dacht je van de workshop chocolade & wijn? Een must voor liefhebbers van chocolade en/of wijn. Het ultieme uitje voor liefhebbers van beide. Een workshop bij Arnout en Monique duurt 2 uur. En die tijd wordt goed besteed. Er staan verschillende wijnen en bijpassende chocoladeverrassingen op het programma. Een workshop kost € 55,- p.p als je met z’n tweeën komt. Ben je met drie, dan betaal je € 45,- p.p. En als je met 4, 5 of 6 deelnemers komt, betaal je slechts € 35,- p.p. Benieuwd naar het kleine chocolade-imperium?

Kijk dan op hun site voor meer info.

handtekening
Rino Soeters
Algemeen Directeur
Townhouse Designhotel Maastricht

[LOCATION GLOBAL TBH]