Eigenlijk pure romantiek… mooi verlichte straten en pleinen, versierde etalages en Magisch Maastricht op het Vrijthof; dat is winter in Maastricht. Voor een echt winter en vooral voor een echt kerstgevoel ben je hier op de juiste plek. Maastricht is een plaatje als het sneeuwt, uitzicht op de boten op de Maas en met sneeuw bedekte gebouwen met mooie verlichting.

Struin door het oude stadshart van Maastricht en laat de geweldige aangezichten je betoveren. Maastrichtenaar of toerist staan af en toe even stil. De oude stadsmuur, het park, het Jekerkwartier, stuk voor stuk prachtig in de winter. Snuif de cultuur op en de historie van deze stad, breng een bezoekje aan de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek en andere culturele items. Ook als er sneeuw ligt geeft de VVV rondleidingen en wandelingen door de stad. Geniet van Maastrichtse winterse taferelen.

Vanuit Maastricht loop je de St. Pietersberg op en zie je schitterende uitzichten. De omgeving, het bos in de heuvels, is meer dan de moeite waard om te bezoeken. Meer dan voldoende mogelijkheden om te wandelen, fietsen, mountainbiken of andere activiteiten. Wandel naar Belgie of rondom het drielanden punt in Vaals. Er is volop keuze in en rondom deze Bourgondische stad.

Met of zonder sneeuw, er is plek genoeg om op te warmen. Voor de openhaard in Townhouse en in een van de mooie Grand Cafés. Tips nodig?

Mail ons gerust! Tips voor ons of andere gasten? Ook dat horen we graag!

 

 

 

handtekening
Rino Soeters
Algemeen Directeur
Townhouse Designhotel Maastricht