Voel, proef, ervaar de kwaliteit van leven!

Maastricht, bourgondische winkelstad in het zuiden van Nederland. Een uitje in Maastricht en je waant je met  vrienden, familie of  vriendinnen al  snel in het buitenland; men spreekt er een ander taaltje, het is er net altijd één of twee graadjes warmer dan ‘boven  de rivieren’ en de stad staat  bol van historische gebouwen met ieder een eigen verhaal. Behalve dat het voor de Maastrichtenaar  zelf een geweldige stad is om in te wonen, is  het  ook voor mensen buiten de regio een must om te bezoeken.

Genoeg promopraatjes, terug naar de feiten.  Maastricht is de hoofdstad van Limburg, de stad telt 121.050 inwoners, er zijn in totaal 593 horeca gelegenheden, waarvan 62 hotels/pensions, 201 cafés, 275 restaurants/ cafetaria’s en 1327 winkels (waarvan 1092 non-food en 235 food). (bron Gemeente Maastricht). Als aller belangrijkste: Accommodaties Maastricht

 

8,7 Waardering


8,5 Uitgaansleven


8,6 Cultuur


8,8 Omgeving

 

8,9 Sfeer in stad


8,5 Zorg voor natuur

 

We scoren op alle vlakken! Dit zegt wel iets over een weekendje Maastricht. Feit is dat Maastricht een stad is die je moet voelen, proeven en ervaren. De kwaliteit van leven, het heerlijke eten, de omgeving, shoppen in Maastricht, staat hoog in het vaandel.

Dat is precies datgene waar de meeste vrouwen van houden? Eten, drinken, kletsen en niet te vergeten winkelen. De cijfers hierboven verraadden het al: 1327 winkels. Van high fashion en top design tot de bekende ketens en lowbudget, van persoonlijke aandacht en advies op maat tot lekker ongedwongen neuzen in een van de grote warenhuizen. Een weekendje weg Maastricht aanbieding, it has it all!

Kom logeren met zussen en vriendinnen. In Townhouse vertellen we je alles over de leukste winkels in Wyck, zoals Stijl (fantastische damesmode) en de plek voor de borrel in Café Zondag. Wij weten de leukste route met design winkels in de rechtstraat en de mooie omweg naar het Vrijtof.  Na het shoppen zorgen we voor een High Tea in Maastricht in de huiskamer van Townhouse.

We maken dagelijkse dingen bijzonder en verrassen je met onze gastvrije self-service. Townhouse designhotel Maastricht biedt je deze unieke combinatie en dat op nog geen 5 minuten lopen van het Centraal station en het winkelhart van Maastricht.

Kijk op www.townhousehotels.nl voor meer informatie en de reviews van de gasten.

Rino Soeters
Algemeen Directeur
Townhouse Designhotel Maastricht