De professionals in de polyurethaan industrie zijn van 14 tot en met 16 april te vinden in het MECC, daar vindt UTECH Europe 2015 plaats. Speciaal voor de bezoekers van UTECH Europe 2015 hebben we een aantal tips verzameld om ’s avonds fijn Maastricht te ontdekken.

 

UTECH expositie en conferentie

 

Wereldwijd is UTECH Europe 2015 het meest toonaangevende event in de polyurethaan industrie. De mogelijkheden van het product zijn eindeloos, het is bijvoorbeeld een kunstmatig alternatief voor leder en zit in autolak om hem krasbestendiger te maken. Als je een vakprofessional bent en de nieuwste ontwikkelingen rondom polyurethaan wilt ontdekken is UTECH Europe 2015 the place to be om nieuwe toepassingen te ontdekken en te netwerken!

 

Maastricht bezoeken tijdens UTECH Europe 2015

 

Hier bij Townhouse zorgen we er graag voor dat je na je bezoek aan UTECH even kunt uitrusten om de volgende dag weer volop energie nieuwe kennis op te doen in het MECC. Thuisblijven mag, in onze woonkamer op de bank of in de hangmat hebben we genoeg plek om even te relaxen. Onze tip: de stad in om uit te gaan eten, of een glas wijn of een biertje. UTECH duurt in totaal drie dagen en vanuit het MECC ben je in een paar minuten midden in het hart van de stad met openbaar vervoer of taxi.

 

Uit eten in Maastricht

 

Waar heb je het meest zin in? Het Townhouse-team heeft een aantal favorieten en een daarvan is het kleine Café Sjiek, lekker authentiek Limburgs eten en als je er nog nooit geweest ben een ervaring op zich. Eet waar plek is, misschien aan de bar, het zoervleis is beroemd. De lekkerste van de stad!

 

Wijnproeven of een Belgisch biertje

 

Voor wijnproeven is Via Mucca in de Koestraat een fijne plek. Meer zin in een biertje? De Gouverneur aan de Boschstraat schenkt 250 soorten bier inclusief een aantal Belgische toppertjes die je misschien nog nooit geproefd hebt.

 

UTECH Europe 2015 bezoeken

 

Het bezoeken van de expositie is gratis voor de mensen die zich van tevoren online registreren, voor de conferentie heb je een dagticket of passepartout voor alle dagen nodig. Registreren en het aanschaffen van tickets kan via de website van UTECH Europe 2015.
Bezoek je UTECH en wil je graag in Maastricht overnachten? We hebben voor jou nog kamers in Townhouse Hotel Maastricht beschikbaar, jouw thuis tijdens je bezoek aan de conferentie. We kijken uit naar je komst!

 

handtekening

Rino Soeters
Algemeen Directeur
Townhouse Designhotel Maastricht