TEFAF, voluit The European Fine Art Fair, is misschien wel het meest toonaangevende evenement dat Maastricht binnen haar stadsgrenzen organiseert. Sinds 1988, en ook dit jaar, wordt deze vooraanstaande kunstbeurs georganiseerd in het MECC. Van 14-23 maart om precies te zijn.

 

TEFAF Maastricht in het kort

 

Met 260 exposerende galeries uit meer dan 20 landen, wordt TEFAF Maastricht algemeen beschouwd als de meest toonaangevende kunstbeurs ter wereld. De beurs staat bekend om haar onovertroffen aanbod Oude Meesters en antiquiteiten. Als je dus een Rembrandt of Vermeer ‘op de kop wilt tikken’, is dit the place to be. Maar de beurs heeft ook een groeiend aanbod klassieke moderne en hedendaagse moderne kunst. evenals aquarellen, manuscripten en nog veel meer.
TEFAF blinkt niet alleen uit in kwantiteit, maar vooral in kwaliteit. 175 internationale experts onderwerpen elk stuk aan zorgvuldig onderzoek, om de authenticiteit en goede conditie ervan te kunnen garanderen, zodat de heren en dames connaisseurs en investeerders met een gerust hart de goed gevulde portemonnee kunnen trekken.
Verdeeld over 9 secties, zijn er dit jaar meer dan 30.000, stuk voor stuk hoogwaardige kunstobjecten te zien (en te koop, mocht je geïnteresseerd zijn)!

 

TEFAF Maastricht 2014 bezoeken

 

Wil je TEFAF Maastricht 2014 bezoeken? Dat kan! Wees niet bang, je hoeft niks te kopen; je mag ook alleen kijken. Houd er bij je bezoek wel rekening mee dat paraplus, opnameapparatuur, rugzakken en grote (hand)tassen verboden zijn! Je kunt ook niet à la Tussen Kunst & Kitsch meegebrachte kunstvoorwerpen laten taxeren!

 

 

Tickets

 

(Dag)kaarten kosten € 55 p.p. Dat is inclusief één beurscatalogus. Voor € 90 heb je een ticket voor 2 personen.Ook dat is inclusief één catalogus. De entree voor kinderen (12-18 jaar) bedraagt € 20, mocht je die willen meebrengen. Toegang voor kinderen onder de 12 jaar is gratis.

Wil je de art fair meer dan één dag bezoeken? Dan heb je voor € 110 (p.p.) een ‘seizoenskaart’, waarmee je alle dagen toegang hebt tot de kunstbeurs.
O ja, al deze bedragen zijn exclusief € 5 servicekosten!

 

Openingstijden

 

TEFAF Maastricht 2014 vindt plaats van vrijdag 14 tot en met zondag 23 maart.
De beurs is elke dag geopend van 11.00-19.00 uur, m.u.v. de slotdag, 23 maart, als de beurs om 18.00 uur haar deuren sluit.

 

Adres

 

TEFAF Maastricht 2014 wordt ook dit jaar weer georganiseerd in het Maastrichtse expositie- en congrescenter MECC:
MECC
Forum 100
6229 GV Maastricht
Tel.: +31 (0)43 383 83 83

 

Reizen

 

Het MECC is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Al ruim buiten Maastricht staat het MECC op de verkeersborden aangegeven. Vanaf het Centraal Station in Maastricht vertrekken ook regelmatig treinen naar station Maastricht-Randwyck, dat op loopafstand van het MECC ligt. Je kunt ook op het Centraal Station lijn nummer 5 naar Heugem nemen. Deze stopt op ca. 150 m van het MECC.
Voor meer informatie:

www.tefaf.com
www.mecc.nl (locatie)

Rest ons jou nog veel plezier toe te wensen tijdens je bezoek aan TEFAF Maastricht 2014! Neem je wat leuks voor ons mee? 😉

Kijk voor meer info op wyck.nl.

handtekening

Rino Soeters
Algemeen Directeur
Townhouse Designhotel Maastricht