Het nieuwe jaar nadert alweer met rasse schreden. Met al onze eigen herinneringen aan het jaar 2012 nog vers in het achterhoofd is het tijd voor een frisse blik richting het nieuwe jaar: 2013.

Als je jouw jaar op een bijzondere wijze wil afsluiten moet je ook dit jaar weer in Maastricht zijn. De stad met haar duizend gezichten en activiteiten heeft ook op 31 december een scala een activiteiten te bieden.

Een mooie manier om oudejaarsavond en de daarbij horende nieuwjaarsnacht door te brengen is met vrienden en familie. Feest vieren doe je in Maastricht niet alleen in een van de gezellige cafés die de stad te bieden heeft, feest vieren doe je hier gewoon op straat! In de straten van Maastricht verzamelen mensen van binnen en buiten de stad zich om samen het nieuwe jaar in te luiden, te genieten van het prachtige vuurwerk dat boven de Maas ontstoken wordt en vooral genieten van elkaars gezelschap op deze bijzondere avond.

Ook het Vrijthof is een aan te raden locatie om je in het feestgedruis te storen. Het meest bruisende plein van Maastricht biedt dan plaats aan honderden mensen, goede muziek en een feestelijke sfeer. Om twaalf uur vier je hier samen met honderden andere mensen de start van een nieuw jaar.

Wil je je nieuwe jaar in een meer “chique” ambiance doorbrengen, dan kun je een kaartje kopen voor een van de “in house” activiteiten die de vele exclusieve locaties in Maastricht aanbieden. Zo organiseert “La Bonbonniere” dit jaar het spektakel “NYE at the Theater”, trek wel je mooiste kleding aan, want feesten in een spijkerbroek is hier niet toegestaan!

Kijk voor meer informatie op wyck.nl.

handtekening
Rino Soeters
Algemeen Directeur
Townhouse Designhotel Maastricht>