Van 31 maart tot en met 2 april vindt het jaarlijkse NVvP Voorjaarscongres plaats in het MECC. Ruim 2500 psychiaters en andere vakspecialisten wisselen dan kennis uit om samen te werken aan goede psychiatrische patïentenzorg in Nederland. Bezoek jij het NVvP congres en kom je bij ons logeren? We hebben alvast onze tips in de buurt van het MECC voor je op een rijtje gezet, wel zo fijn tijdens of na een enerverende congresdag!

 

Het thema van NVvP 2015: Psychiatrie op Maat

 

De NVvP is een wetenschappelijke beroepsvereniging van psychiaters die zich inzet voor goede zorg. De vereniging organiseert het congres ieder jaar en verzorgt voor alle deelnemers een drie dagen durend programma vol sessies, presentaties van nationale en internationale sprekers, workshops en discussiegroepen waarin ze hun vakkennis onderhouden en nog verder uitbreiden. Het thema van dit jaar? Psychiatrie op Maat. Kijk voor meer informatie over het congres en het programma op de website van de NVvP.

 

Uit eten in de buurt van het MECC

 

Hier bij Townhouse kunnen we ons heel goed voorstellen dat je na een dag kennis absorberen graag ontspanning opzoekt. Dat is wel nodig om de volgende dag weer fris en fruitig aan de nieuwe congresdag te beginnen. Je mag altijd bij ons op de bank uitrusten, schenk gerust een glas wijn erbij in. Of ga uit eten bij een van de restaurants in Maastricht. Ten zuiden van het MECC, langs de Maas op het domein van kasteel de Hoogenweerth, ligt SOFA. Lekker een aperitief bij de haard en daarna aan tafel. Voor een sterren-diner ga je naar Beluga toe, ook langs de Maas maar meer in de buurt van het centrum. Je kunt er natuurlijk voor drie gangen gaan, wij raden het 10 gangen menu aan voor nog meer Beluga-smaaksensatie!

 

To do’s voor of na het NVvP congres

 

Ben je een dag eerder in Maastricht of blijf je een dag langer na het congres? Breng dan een bezoekje aan het Bonnefantenmuseum, daar vind je een mooie collectie aan oude en moderne kunst. Naast het museum ligt Café Ipanema. Het Townhouse-team geeft alle logees die bij ons inchecken altijd een kop soep, is inmiddels soep-kenner, en de soep die bij Ipanema op de kaart staat vinden wij lekker!

Ga jij naar het NVvP voorjaarscongres? We hebben nog kamers beschikbaar.

Zien we je dan?

 

handtekening

Rino Soeters
Algemeen Directeur
Townhouse Design Hotel Maastricht