Als Bourgondische stad zijn we liefhebber van bruine cafés. Reden voor een gezellige borrel of een goed glas wijn is er altijd, dat weten deze

kroegen in Maastricht goed.

 

Hier de drie leukts cafes in Maastricht:

 

Meest Maastrichts, meest bekend, typisch bruine kroeg, aan het Vrijthof; In den Ouden Vogelstruys, een Bourgondisch monument van Maastrichtse gezelligheid. Tijdens Maastrichtse evenementen op het Vrijthof zoals met Carnaval kom je niet om “de Struys” heen, zowel letterlijk als figuurlijk. In 1309 zat op de plek van deze kroeg al een horecazaak, ‘De Struys’ staat nu nog bekend als oudste café van Maastricht.

Een heerlijk koud, speciaal, biertje ga je drinken bij de Falstaff, het bier café van Maastricht. Meer dan 60 speciaal bieren en enthousiaste medewerkers die je helpen met hun brede biersmaak! Ook bij Twee Heeren aan de Platielstraat in Maastricht drink je met zorg samengestelde biermenu’s.

‘Sjinkerij de Bobbel’, een bijzonder sfeervol en niet weg te denken Maastrichts proeflokaal. Hier kom je gezellig borrelen, het is een praathuis zonder muziek. Stijlvol gastheerschap, fantastische ambiance maken deze plek, dit echte Maastrichtse café, met sinds oudsher een eigen huisborrel, een bezoek meer dan waard!

Je eigen locaties ontdekken blijft het leukst, laat ons weten waar je was! Een rondgang door de stad Maastricht maakt al meteen duidelijk dat er aan gezellige kroegen geen gebrek is, van de Mondiaan in het centrum tot cafe Zondag in Wyck. Iedereen zijn eigen voorkeur en elke kroeg zijn eigen vaste kern. Voor een borrel of uitgaan in maastricht is er in het Maastrichtse café genoeg te zien en is onze stad van alle markten thuis.

Kijk voor meer informatie op wyck.nl.

Rino Soeters
Algemeen Directeur
Townhouse Designhotel Maastricht