Voorjaarskriebels…. TOWNHOUSE HEEFT DE LENTE IN HAAR BOL

Een waslijn met enveloppen vol verrassingen boven de incheckbalie: een vrolijke, ludieke actie bij ons bij check in. Waarom? Omdat het voorjaar is!

Zodra de eerste zonnestralen zich laten zien, lijken mensen hun hart te openen en krijgen we sneller vlinders in de buik. Het is niet voor niets dat veel mensen juist in het voorjaar verliefd worden. Ook wij in Townhouse Designhotel Maastricht hebben ‘last’ van lentekriebels. En dat heerlijke gevoel willen we graag delen met onze logees. Iedere gast, of logee, die de komende 10 dagen incheckt mag een envelop van de waslijn in de living kiezen. In elke envelop zit een leuke verrassing, variërend van biologisch brood, een gratis op te halen ananas, tot een nieuwe overnachting in het hotel.

We hebben als Maastrichts hotel cadeaus uit eigen koker en ook gekozen voor gesponsorde producten van ondernemers uit de buurt. Zo kunnen de gasten kortingen en/of producten winnen van Stijl Wyck, La Salunar, Bread & Delicious en Lief!.  Op die manier wordt niet alleen het hotel, maar ook stadsdeel Wyck extra op de kaart gezet met deze vrolijke actie.

DUBBELE VERRASSING

Onze logees worden dubbel verrast! Dit weekend laten de eerste echte zonnestralen zich zien, goed voor de vlinders in de buik!.”Koop vlinders”, “huishoudvlinders” en “opknapvlinders”… Wij hebben ook “last” van kriebels en waren al even aan de voorjaarsopknapper begonnen, alle kamers in Townhouse zijn vernieuwd, opgeknapt en hebben een huiselijke styling gekregen! Onze 70 kamers zijn nu geheel klaar en hebben een nieuwe look & feel! Het design is weer van top partners Floss en Artemide!

als je nog niet geboekt hebt, er zijn nog kamers! Townhouse Designhotel Maastricht maakt dagelijkse dingen bijzonder, kom je ook een keer logeren?  We zijn op gelegen in hartje Maastricht, op 3 minuten loopafstand van het Centraal Station.

 

handtekening

Rino Soeters
Algemeen Directeur
Townhouse Designhotel Maastricht