Het congresseizoen in Maastricht is volop aan de gang. Een van de volgende events die op de agenda staan zijn de Internistendagen in het MECC en TEFAF is voor ons hier bij Townhouse pas net achter de rug. We mochten zo ontzettend veel positieve reacties ontvangen van onze logees tijdens de kunstbeurs, de energie die we daarvan krijgen nemen we mee naar de volgende. De Internistendagen dus, 22 tot en met 24 april!

 

Over de Internistendagen

 

Tijdens de Internistendagen komen, de naam zegt het al, internisten samen in het MECC om elkaar te ontmoeten, kennis op te doen of te verdiepen en bij te praten over het vak. De Maastricht Health Campus ligt letterlijk om de hoek van het MECC, op 5 minuten loopafstand, een plek waar de internisten van morgen studeren aan de Universiteit Maastricht en de praktijk wordt toegepast in het Maastricht UMC+. Op het programma van de Internistendagen staan onder andere expert sessies en symposia.

Wil je aanwezig zijn bij de Internistendagen? Meld je dan voor 19 april aan via de website.

 

Hotel in Maastricht tijdens Internistendagen

 

Ben je aanwezig bij de Internistendagen en zoek je nog een plek om te blijven logeren? Townhouse Hotel Maastricht houdt graag een kamer voor je vrij. We kunnen ons bovendien goed voorstellen dat je na een enerverende dag in het MECC event wilt ontspannen, feel free om in de woonkamer neer te ploffen op de bank of de hangmat uit te testen. Zien we je dan?

handtekening

Rino Soeters
Algemeen Directeur
Townhouse Designhotel Maastricht