In januari vindt de jubileumeditie van oldtimerbeurs InterClassics Maastricht plaats, de beurs bestaat dan maar liefst 25 jaar. Het is de grootste show voor klassieke auto’s die Nederland rijk is. Net als voorgaande jaren is het een paradijs voor autoliefhebbers en eigenaren van exclusieve bolides die je niet regelmatig ziet.

Tijdens InterClassics Maastricht zijn honderden klassieke auto’s te bewonderen voor het publiek en bovendien is een deel hiervan ook nog eens te koop, waardoor de autobeurs vele kopers uit binnen- en buitenland trekt. Het Britse veilinghuis Coys is een van ’s werelds meest gerenommeerde veilinghuizen op het gebied van klassieke auto’s en verzorgt tijdens InterClassics een veiling op de beursvloer. Ook autoclubs krijgen een podium tijdens de beurs. Iedere deelnemende club van een bepaald automerk presenteert een eigen sfeer en auto en maakte hiermee kans op aantrekkelijke prijzen. Verkopers bieden via hun eigen marktkramen de meest uiteenlopende onderdelen en andere auto-producten en ook is er een plein voor auto’s die privé eigendom zijn. Aan klassieke auto’s is er in ieder geval geen gebrek!

Openingstijden en kaarten InterClassics Maastricht

 

Als je de kaarten voor InterClassics Maastricht vooraf via de webshop koopt, ben je het meest voordelig uit vergeleken met de prijzen aan de dagkassa:

  • Donderdag (Preview dag): € 35
  • Vrijdag tot en met zondag: € 16,50 (volwassen) / € 13,50 (65+)

Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang tot de beurs. Bovenstaande prijzen zijn exclusief servicekosten.

InterClassics Maastricht vindt plaats van donderdag 11 tot en met zondag 14 januari. Dit zijn de openingstijden:

  • Donderdag 12 – 20 uur
  • Vrijdag 10 – 20 uur
  • Zaterdag 9 – 18 uur
  • Zondag 9 – 18 uur

 

Routebeschrijving naar InterClassics Maastricht

 

InterClassics Maastricht vindt plaats in congrescentrum MECC (Forum 100, Maastricht). Het MECC ligt op 10 minuten afstand van Townhouse Hotel met het openbaar vervoer. Met de fiets ben je er zelfs nog sneller. Buslijnen 1, 2 en 5 brengen je regelrecht naar het MECC toe.

 

 

Veel plezier tijdens de InterClassics beurs in Maastricht!

 

Rino Soeters Algemeen Directeur
Townhouse Designhotel Maastricht