Uniek bedsysteem tegen rugklachten

 

Het optimaliseren van de slaapervaring? Samen met Dorsoo gaan we de uitdaging aan! Slaap is een van de belangrijkste onderdelen van een gebalanceerd leven. Samen met een goede voeding en voldoende lichaamsbeweging is slapen van groot belang voor je gezondheid.

Vanaf deze maand kun je als gast bij het Townhouse hotel in Maastricht een kamer boeken met een uniek Dorsoo bed, dé kans om kennis te maken met het nieuwe slaapsysteem. De bedden zijn speciaal ontworpen voor mensen met rugklachten en slaapproblemen. Een samenwerking tussen het matras en het hydraulische pompsysteem in de lattenbodem zorgt ervoor dat het bed zich aanpast aan hoe jij het beste ligt. Dit dankzij een gelijke drukverdeling en ondersteuning waar jij dat nodig hebt.

Wist je dat er aan slapen nog heel wat haken en ogen zitten? Een optimale nachtrust hangt af van heel veel factoren, zo kan zelfs je bedlinnen een positief of negatief effect hebben op je slaap. Wil je heerlijk slapen, dan kies je het beste voor wit of aardetinten.

 

Townhouse Maastricht / Rino Soeters / Annebeth Nies / interieur / hotel mensen / kamer / meubels / details / soep / eten / servies / tafel / eten / groep mensen / aankleding / styling / personeel / paul Rinkens / Maxine Hofman.

Een weekendje ontspannen en slapen zonder klachten kan nu in Maastricht. We maken dagelijkse dingen bijzonder, ook logeren in Townhouse. Bij Townhouse zorgen we ervoor dat je heerlijk ontspannen slaapt in de speciale “Dorsoo” kamer, waarna je uitgeslapen geniet van een Fairtrade ontbijt in de gezellige living. Na het ontbijt kun je volledig ontspannen gaan shoppen in Maastricht, zonder rugklachten en je aangename nachtrust nog vers in je geheugen!

 

handtekening

 

Rino Soeters
Algemeen Directeur
Townhouse Designhotel Maastricht