Foto credits Le Marais Maastricht Facebookpagina

Het is heerlijk winkelen in Maastricht. Van exclusieve modewinkels tot vintage boetiekjes. De stad biedt het crème de la crème op het gebied van modewinkels. Bijzondere damesmode in Maastricht vind je in de hippe wijk Wyck, maar nog meer in het luxe Stokstaartkwartier. Als je op zoek bent naar exclusieve damesmode, zetten wij een aantal must-visits voor je onder elkaar. Exclusieve modewinkels die je niet mag overslaan tijdens een bezoekje aan Maastricht.

 

Kiki Niesten

 

De prachtige winkel van Kiki Niesten in Maastricht is een begrip én één van de beste designer-kledingwinkels van Nederland. De stijl van Kiki is ingetogen en stijlvol en met dit in haar achterhoofd stelt ze keer op keer een prachtige collectie samen. Bij Kiki Niesten shop je onder andere Prada, MiuMiu, Lanvin, Balenciaga, Chloe, Marni, Dries van Noten en Jil Sander.

Openingstijden: maandag gesloten, dinsdag t/m vrijdag 10-18 uur, zaterdag 10-17 uur, zondag 12-17 uur. Op maandag- en donderdagavond kun je op afspraak de winkel bezoeken.

 

Le Marais

 

Ook in het heerlijke Stokstaartkwartier: Le Marais. Een prachtige zaak voor damesmode in Maastricht. Hier vind je een exclusieve en uitgebreide collectie stijlvolle dameskleding en prachtige accessoires als tassen, sjaals en sieraden. De schoenen- en laarzencollectie is ook zeker de moeite waard. Je moet je best doen hier niet iets te kopen. Bij Marais vind je onder andere de merken Bellrose, Belluna, Closed, Majestic, Moma, Ruby Tuesday en Zenggi. Le Marais is alle dagen van de week geopend!

 

NOW

 

Op zoek naar elegante eenvoud: dan moet je bij NOW zijn. Een smaakvol ingerichte boetiek in het Stokstaartkwartier, waar zowel heren als dames exclusieve items vinden. Bij NOW vind je prachtige basics. Kledingstukken die langer dan één seizoen meegaan, veelal van Scandinavische merken. Zo zit je hier goed als je op zoek bent naar merken als Anerkjendt, Kronstadt, Legends en Modström. Zeker even binnenstappen dus. Als is het maar omdat NOW intiem onder de boogjes ligt.

 

handtekening

Rino Soeters
Algemeen Directeur
Townhouse Designhotel Maastricht