Voor meer dan 1400 anesthesiologen is het MECC hun huiskamer tijdens de Anesthesiologendagen, 28 en 29 mei in Maastricht. Net zoals alle Townhouse-helden iedere dag afspreken hoe we de beleving voor onze logees zo fijn mogelijk maken, wisselen anesthesiologen ook hun kennis uit om hun vak tot in de puntjes uit te oefenen. Tijdens de anesthesiologendagen zijn er twee fijne evenementen in Maastricht, wat ons betreft ideaal voor ’s avonds na een congresdag!

Tijdens de Anesthesiologendagen draait het kennisuitwisseling over veiligheid, het inschatten van risico’s rondom operaties en pijnbestrijding. Voor de professionals in het vak is het het kennis- en netwerkmoment van het jaar. Kijk voor meer informatie op de website van de Anesthesiologendagen.

 

Evenementen in Maastricht tijdens de Anesthesiologendagen

 

Food Truck Festival TREK

 

Voor het eerst in Maastricht: tientallen mobiele keukens in het stadspark tijdens Food Truck Festival TREK, 29 tot en met 31 mei. Dat belooft een sfeervol openluchtrestaurant te worden waar je neerstrijkt op je picknickkleedje met je net gekochte hapjes. Daarbij live muziek, theater en nog meer vermaak. Een festival om je vingers bij af te likken.

Festival Secret Places

 

Het Frontenpark is van 29 tot en met 31 mei de thuisbasis voor Festival Secret Places. De deuren openen er vrijdag om 17 uur voor dit crossover festival: muziek van singer-songwriter tot dj, vj tot dj, hapjes en drankjes, circus acts, vuurkorven, een magische wereld op een bijzondere plek in Maastricht.

 

Anesthesiologendagen hotel in Maastricht

 

Voor de bezoekers van de Anesthesiologendagen heeft Townhouse Hotel Maastricht nog hotelkamers beschikbaar.

Wil je bij ons blijven logeren?

We horen het graag van je.

 

handtekening

Rino Soeters
Algemeen Directeur
Townhouse Designhotel Maastricht