Overnachten in de hipste wijk Wyck in Maastricht en genieten van een dagje wellness? Townhouse Designhotel, het beste wellness hotel van Limburg, is dé plek voor een heerlijk moment voor jezelf!

Waarom naar Thermae 2000 in Maastricht gaan, als er in en rondom het hotel een prachtig aanbod is? Als gast van Townhouse Spa Hotel in Maastricht heb je de beschikking over twee spa en wellness plekken: de NAVISH boutique spa voor massages, gezichts- en lichaamsbehandelingen én de Vivacious wellness bij onze buren The Green Elephant Hostels, inclusief sauna’s en hammam. Wat wil je nog meer tijdens je verblijf in Townhouse Spa Resort in hartje Maastricht.

Vivacious eco city spa: beste sauna van Limburg

Saunacomplex Vivacious eco city spa van The Green Elephant in het zuiden van Limburg heeft alles wat je nodig hebt voor een of meer saunarondes: drie sauna’s, een hammam, kleedruimte, voetenbaden, gewone en emmerdouches, cool-down ijswand en een infraroodmuur. Gebruikmaken van de wellness? Neem badkleding mee. Badjas, slippers en handdoek zijn te huur.

NAVISH

Neem een heerlijk moment voor jezelf met een behandeling in de NAVISH at Townhouse boutique spa. NAVISH is dé plek voor een lichaamsbehandeling, gezichtsbehandeling of een massage in Limburg. Bij die laatste kun je daarna nog even nagenieten tegen de infraroodmuur, een wondermiddel voor je weerstand

 

Tip: Maak je wellness uitje extra leuk en kom met je vriendinnen naar het zuiden van Limburg. Of je nu voor een dagje wellness in Limburg gaat of kiest voor een wellness weekend in Limburg, bij Townhouse Designhotel ben je op de juiste plek!