Uniek zakenhotel in Maastricht

Home/Uniek zakenhotel in Maastricht
Uniek zakenhotel in Maastricht2019-12-04T10:51:47+00:00

Townhouse maakt dagelijkse dingen bijzonder…

Een innovatief hotel concept in het centrum van Maastricht. Het prijswinnende concept is een exploitatie van La Bergère Group, die eerder onder meer het Qbic Hotels concept bedacht. Townhouse is o.a. bekroond met een prestigieuse hotelmanagement prijs, de Dutch Hotel Award 2011 en de IMMENS MVO award 2014.

In het Townhouse Design Hotel Maastricht komen innovatie en authenticiteit samen. De sfeer van ‘de huiskamer van Maastricht’, in een design omgeving, een combinatie van traditionele gastvrijheid met innovatieve hotel oplossingen, zoals de receptie die jou ook met Twitter te woord staat. Dit Maastrichtse hotel voegt de gezelligheid van gisteren samen met het design van vandaag. Samen zorgen deze voor een uniek en tijdloos karakter.

Voel je thuis in dit Maastrichtse hotel met alle gewilde faciliteiten zoals gratis WIFI en fitness (met WII fit), uitgebreid biologisch ontbijtbuffet met bubbels en een laptop die mag je lenen. Bij check-in krijg je als gast en bezoeker, gratis een lekkere Limburgse kop soep.

Het zakenhotel Townhouse Designhotel komt al je wensen tegenmoet met selfservice als de beste service. Onze extra’s staan voor sfeer, zakelijke dienstverlening, een authentieke ervaring en innovatieve technologie. Bij ons kun je relaxen, werken en socializen in de huiskamer, aan de bar of een van de zithoeken. Gratis draadloos internet is beschikbaar in het gehele hotel.

Voel je bij ons in Maastricht thuis, vraag wat je wilt en neem wat je nodig hebt. Logeer bij ons en krijg waar voor je geld, je bent immers onze gast in de ware zin van het woord.

IN HET KORT: voel je thuis in een inspirerende innovatieve design omgeving met fantasievolle elementen, waar modern comfort en huiselijkheid in een harmonieuze mix samenkomen om te werken en te relaxen.

In Townhouse Designhotel Maastricht krijg je een vier sterren hotel en betaal je voor drie sterren, de vierde ster krijg je er gratis bij, met de complimenten van het huis.

Events room

Uniek in Townhouse Designhotel Maastricht:

  • Gratis draadloos internet
  • Openbaar vervoer; op 50 meter loopafstand van Centraal Station Maastricht van het hotel
  • Elke 5 minuten bussen naar het MECC
  • Airconditioning in alle kamers
  • Gratis laptop te leen
  • Het Vrijthof en het winkelcentrum van Maastricht op 5 minuten loopafstand van het hotel
  • Binnen 3 minuten met de taxi bij het MECC, Universiteit Maastricht of het dichtstbijzijnde industrieterrein
  • Gratis fitness en Wii fit in de fitness van het hotel
  • iPod docking stations en Playstation 3 beschikbaar op aanvraag
  • Shoppen? Dineren? Architectuur? Kunst? Fiets huren? We geven u graag tips en aanbevelingen over wat er te doen is in Maastricht en omgeving.

Aanbiedingen