Hotel Maastricht

Partners

Artifort, Sphinx en Mosa laten hun lokale voetafdruk achter in het Townhouse Hotel Maastricht, met respectievelijk hun interieurinrichting, keramisch sanitair en tegels. De drie ondernemingen hebben gezamenlijk hun voeten al meer dan drie eeuwen in de Maastrichtse aarde. Van buiten de stadsgrenzen werden Flos, Bose en Hästens geïmporteerd. Zij zijn op hun plek in Townhouse Hotel Maastricht en staan garant voor respectievelijk een design verlichting, superieure audio-ervaring, en heerlijk overnachten in Maastricht

artifort

Afkomstig van een Maastrichtse familie, het design merk van Nederland weer terug naar de basis. Geen enkel merk met zoveel passie voor design en vintage heeft een betere match met Townhouse Hotel Maastricht.

bose

Innovatieve partners zoeken elkaar op. Bose-technologieën levert topprestaties, gasten moeten net als thuis kunnen genieten van muziek, samen met dit vernieuwende hotel in Maastricht maakt Bose dat mogelijk. Townhouse zorgt voor de rijke, kamervullende geluidsweergave.

flos

De architect van Townhouse Hotel Maastricht, een Limburger in hart en nieren, is de enige Nederlander die het voor elkaar heeft gekregen binnen Flos bij te mogen dragen aan de design collectie in verlichting.

hastens

Since 1852 het bed van je dromen. Net als Hästens heeft Townhouse Hotel Maastricht een passie voor bedden en slapen.

mosategels

Mosa Tegels, winnaar Reddot design Award 2009. Townhouse Hotel Maastricht partner met aandacht voor innovatie, duurzaamheid en design .

sphinx2

Als 175 jaar bestaat Sphinx Maastricht. Een pionier was Petrus Regout, hetgeen het partnership met Townhouse nog meer voorde hand liggend maakt. Niet alleen het sanitair, ook oud servies van Regout is onderdeel van het nieuwe hotel.

                saveurs

Traiteur Saveurs Maastricht. Een eigentijdse traiteurshop in de gewelvenkelders van MosaeGusto! Deze fine food market levert overheerlijk ambachtelijke en lokale vlees producten voor het ontbijtbuffet van Townhouse en presenteert een Limburgse Proeverij op reservering.