Hotel Maastricht

Member of La Bergère Group

LBG logo 200x200La Bergère Group, gevestigd te Maastricht, is gelanceerd op 6 januari 2009. La Bergère Group is actief in het creëren en exploiteren van vernieuwende concepten voor vastgoedontwikkeling, hospitality en daaraan gerelateerde projecten. Deze is gestructureerd in drie zelfstandige divisies, ieder met eigen specialisaties. La Bergère Operations als de hospitality-tak, La Bergère Investements en tenslotte La Bergère Concepts.

Om helderheid te creeren betreft de vele uiteenlopende activiteiten van het bedrijf, worden deze gebundeld in La Bergère Group, om zo de relaties een duidelijk beeld te geven. Nu La Bergère weer terug bij haar naamgevers, degenen die in 1991 veel investeerden in de naam die stond voor het eerste designhotel van de Benelux. Nu de naam niet meer gelieerd wordt aan een hotel is het tijd voor een uitleg. Vanuit deze gedachte is La Bergère Group gecreëerd. Met de drie gestructureerde en zelfstandig divisies voert de groep sterke merken en positioneert het haar bedrijven in de verschillende markten; hospitality, concepten en vastgoed.

“Al verschillende jaren ontplooiden wij vele uiteenlopende activiteiten. Doordat deze activiteiten allemaal een eigen merknaam hadden was het vaak niet overzichtelijk voor onze relaties. Door deze te bundelen in een ‘familienaam’ geven wij onze relaties hopelijk een duidelijk beeld. Vanuit deze gedachte is La Bergère Group gecreëerd. Met het benoemen van zelfstandig gestructureerde divisies voeren wij sterke merken en positioneren wij onze bedrijven in verschillende markten. We creëren en exploiteren vastgoedconcepten en hospitality-formules voor de volgende generatie die afgestemd zijn op de verwachtingen van de consument van de toekomst”, aldus Rino Soeters.

Kansen in de voor La Bergère Group relevante markten worden bekeken met een mentaliteit gebaseerd op gastvrijheid en gebruiksvriendelijkheid. Concepten creëren, ontwikkelen en begeleiden. Oplossingen voor vastgoed, vernieuwende concepten, signaleren van trends, maar bovenal het maken van keuzes voor relaties én voor klanten van relaties. Krachten en competenties die La Bergère Group inzet met passie en niet alleen voor hun eigen exploitaties. Vanuit La Bergère Group worden deze krachten in de markt gezet.

“Wij geloven in totaalconcepten, uitgevoerd met innovatie en creativiteit, mits goed onderbouwd. Bovenal doen we leuke dingen en daarom doen we dingen leuk!”, opgetekend: dhr. Rino Soeters, directeur La Bergère Group .

www.la-bergeregroup.com