Aankomst: Vertrek: Personen: Promocode
Kamers: Ontbijt:

TEFAF 2016

11 t/m 20 maart 2016

Tefaf 2013

TEFAF, The European Fine Art Fair, is een internationale beurs waar kunst en antiek van over de hele wereld te bewonderen en te koop is. TEFAF te Maastricht vindt dit jaar voor de 27e keer plaats. Naast kunst van de oude meesters, is er ook ruimte voor moderne kunst. 

Uniek aan de beurs is de zorgvuldige selectie van authentieke meesterwerken waaraan meer dan 250 van de meest prestigieuze antiquairs uit ruim 15 landen een steentje bijdragen. Het is een professionele en levendige ontmoetingsplaats voor kunstverkopers, academici, kunstcritici en verzamelaars.

Tefaf 2013During TEFAF

Tijdens de TEFAF zijn er ook in de binnenstad verschillende dingen te doen: spraakmakende exposities, theater- en muziekproducties, dansvoorstellingen en special events. De ideale mogelijkheid om te proeven van het bijzondere, internationale smakenpalet van Maastricht.

Openingstijden TEFAF:

Elke dag geopend van 11.00 tot 19.00 uur.

Prijzen:

Kijk voor de actuele prijzen op de website van de TEFAF.

Bereikbaarheid

Tefaf 2013

Parkeren 

Openbaar vervoerMECC Maastricht is gelegen in de directe nabijheid van de autosnelweg A2 en beschikt over een grote hoeveelheid parkeergelegenheden rondom het MECC-complex. De in totaal 8 parkeerterreinen hebben plaats voor ruim 2000 auto’s. Aansluitend aan het gebouw bevindt zich een overdekte parkeergarage (P5) met 905 parkeerplaatsen. Bij alle weersomstandigheden heeft u dus de mogelijkheid om u overdekt tussen de auto en de entreehal te begeven.

Vanaf Townhouse Designhotel Maastricht rijdt u met de buslijnen 1, 5, 8 en 66 naar het MECC Maastricht. De bussen rijden naar en vertrekken van de bushalte Forum Mecc. U kunt ook met de trein naar het MECC. De sprinter én de stoptrein naar Maastricht Randwijck zijn de treinen die u naar het MECC brengen. Vanaf treinstation Maastricht Randwijck is het nog 5 minuutjes lopen naar het MECC.

Als u vanuit Townhouse Designhotel Maastricht met de auto naar het MECC Maastricht wilt, dan doet u er volgens onderstaande route zo 'n 6 minuten over.

Voor meer info kijk op www.mecc.nl/tefaf

Heeft u nog vragen over de TEFAF of Townhouse Designhotel Maastricht? Mail ons gerust: info@townhousehotels.nl

Hopelijk zien we u bij TEFAF 2015!
Team Townhouse hotel Maastricht.