Aankomst: Vertrek: Personen: Promocode
Kamers: Ontbijt:

Interclassics & Topmobiel 2015

8, 9, 10 en 11 januari 2015

Inter classics & Topmobiel 2013De autobeurs Interclassics & Topmobiel is een jaarlijks terugkerende beurs in het MECC Maastricht. Met tentoonstellingen van de mooiste klassieke automobielen, honderden exposanten, tientallen clubs en vele lifestylestands. Tijdens dit evenement wordt er een veilig gehouden door het Londense veilighuis Coys. Op zoek naar nieuwe of gebruikte auto onderdelen? Dan ben je hier zeker op de goede plaats.

Tijdens de beurs is er plaats voor klassieke oldtimers en motoren van legendarische merken als Ferrari, Lotus en MG.

Inter classics en TopmobielThema “Grand Prix Classics” en "Showpaviljoen 80 jaar Jaguar" 

Het thema in 2015 is "Grand Prix Classics". Hierover is binnenkort meer informatie te vinden. Maar ook is er dit jaar speciale aandacht voor 80 jaar Jaguar met een speciaal showpaviljoen. 

Openingstijden:

Donderdag 8 januari 12.00 - 20.00 uur (Exclusieve 'Preview' dag)
Vrijdag 9 januari 10.00 - 20.00 uur (extra lange openingsdag)
Zaterdag 10 januari 9.00-18.00 uur
Zondag 11 januari 9.00-18.00 uur

Prijzen:

Previewdag (donderdag: € 39, -
Volwassenen (online kaartverkoop): € 15, -
Volwassenen (kassa): € 19,50
IcTmKinderen (tot 8 jr) gratis
Kinderen (8-11jr) € 15,00 (alleen via dagkassa)
65+ € 15,00 (alleen via dagkassa)

Bereikbaarheid:

Parkeren

MECC Maastricht is gelegen in de directe nabijheid van de autosnelweg A2 en beschikt over een grote hoeveelheid parkeergelegenheden rondom het MECC-complex. De in totaal 8 parkeerterreinen hebben plaats voor ruim 2000 auto’s. Aansluitend aan het gebouw bevindt zich een overdekte parkeergarage (P5) met 905 parkeerplaatsen. Bij alle weersomstandigheden heeft u dus de mogelijkheid om u overdekt tussen de auto en de entreehal te begeven.

Openbaar vervoer

Vanaf Townhouse Designhotel Maastricht rijdt u met de buslijnen 1, 5, 8 en 66 naar het MECC Maastricht. De bussen rijden naar en vertrekken van de bushalte Forum Mecc. U kunt ook met de trein naar het MECC. De sprinter én de stoptrein naar Maastricht Randwijck zijn de treinen die u naar het MECC brengen. Vanaf treinstation Maastricht Randwijck is het nog 5 minuutjes lopen naar het MECC.

Als u vanuit Townhouse Designhotel Maastricht met de auto naar het MECC Maastricht wilt, dan doet u er volgens onderstaande route zo 'n 6 minuten over.

Voor meer info kijk op www.mecc.nl/ictm

Heeft u nog vragen over Interclassics & Topmobiel of Townhouse Designhotel Maastricht? Mail ons gerust: info@townhousehotels.nl

Veel plezier bij Interclassics & Topmobiel,
Team Townhouse hotel Maastricht.