Hotel Maastricht

Het Parcours 2017

Het ParcoursOpening cultureel seizoen

In september vindt de volgende editie plaats van Het Parcours: de culturele seizoensopening van Maastricht. Tijdens Het Parcours - dat de officiële start van het culturele seizoen markeert - laten theaters, toneelgezelschappen, musea en andere culturele instellingen zien wat ze in huis hebben. Het Parcours staat dan ook bol van sprankelende optredens en activiteiten op de beste podia en mooiste plekjes van Maastricht. De Parcoursroute loopt van het station in de richting van het Vrijthof, dan via het Amorsplein naar het Onze Lieve Vrouweplein, rondom de Helpoort en het Stadspark en via de Sint Pieterstaat en de Hondsstraat weer terug. Met een centrale rol voor het Vrijthof. De toegang is gratis.

De exacte datum en het programma vindt u op http://www.hetparcours.nl.

Bereikbaarheid:

Parkeren
De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid bij het Vrijthof is de parkeergarage Q-Park Vrijthof, waar u 24/7 kunt uitrijden.

Openbaar Vervoer
Vanaf Townhouse Designhotel Maastricht rijdt u met de buslijnen 3, 4, 10 en 34 naar het vrijthof. De bussen rijden naar en vertrekken van de bushalte aan de Helmstraat (cafézijde Vrijthof).

Als u vanuit Townhouse Designhotel Maastricht wilt lopen naar Het Parcours, dan doet u er volgens onderstaande route zo 'n 17 minuten over.

Voor meer info kijk op www.hetparcours.nl

Heeft u nog vragen over Het Parcours of Townhouse Designhotel Maastricht? Mail ons gerust: info@townhousehotels.nl

Veel plezier bij Het Parcours,
Team Townhouse Hotel Maastricht