Hotel Maastricht

Designday 2015

15 t/m 17 mei

Designday 2015Designday is een verrassend en eigenzinnig podium voor designers die zelf ontwerpen én maken. Hun concepten zijn uniek en in kleine oplage geproduceerd, met duurzaamheid als een sympathieke rode draad. Het evenement vindt plaats in de historische, industriële Decorfabriek in Maastricht.

Designday beleeft mei 2015 alweer haar tiende editie. Voor deze jubileumeditie brengt de organisatie van Designday de beste, meest eigenzinnige en originele designers uit binnen- en buitenland bij elkaar op een bijzondere plek met een uitdagend programma voor zowel bezoeker als deelnemer. Designday staat voor onafhankelijk, toegankelijk design waarin gezond verstand en originaliteit samengaan. Design dat ook voor de volgende generatie mooi en praktisch is. Bezoekers komen hiernaartoe om design te kijken en kopen, bovendien is er de kans om in gesprek te gaan met de mensen achter het design. Via het side programma is er de kans om nog meer te weten te komen over het ontwerp- en productieproces.

Designday 2015 sfeerimpressieVoor meer info en het volledige programma, kijk op de Designday website.

Wilt u meer weten over het bezoeken van Designday of Townhouse Designhotel Maastricht? Mail ons gerust: info@townhousehotels.nl.

Veel plezier op Designday!

Team Townhouse Hotel Maastricht